Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

ΜΠΑΜΠΑΓΙΑΝ ΓΙΑ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ


Τον Ολυμπιακό θα αντιμετωπίσει η Αστάνα την ερχόμενη Πέμπτη, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League, με τον βοηθό προπονητή της Αστάνα, Γκριγκόρι Μπαμπαγιάν, να σημειώνει πως η ομάδα προετοιμάζεται, έχει μάθει από τα λάθη της, αλλά αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα.

«Τώρα προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα ενάντια στον Ολυμπιακό. Θα έλεγα, όμως, πως έχουμε πάρα πολλά προβλήματα. Αμφίβολος είναι ο Σίτοφ, ο Ιμπραΐμι δεν έχει αναρρώσει ακόμα πλήρως, ενώ ο Ντεσπότοβιτς έχει μελανιές, αλλά ελπίζουμε να παίξει. Υπάρχει επίσης πρόβλημα με τον Άνισιτς, που αυτός αποτελεί μεγάλη απώλεια για εμάς. Ο Ταγκιμπέργκεν έχει πρόβλημα στον αστράγαλο και δεν θα παίξει, ενώ ο Ρότζερ Κάνιας αντίκρισε την κόκκινη κάρτα (στο Α' ματς) και δεν θα παίξει. Καταλαβαίνετε πως είναι δύσκολο και σημαντικό για εμάς, όλοι όσοι μπορούν, να αναρρώσουν και να βοηθήσουν. Και ανυπομονούμε να ενισχυθούμε, γιατί θέλουμε να επικεντρωθούμε στα παιχνίδια του Europa League. Δεν έχουμε χάσει στο γήπεδό μας και θέλουμε να συνεχίσουμε στη διοργάνωση, κάνοντας τους οπαδούς μας χαρούμενους», ανέφερε ο Μπαμπαγιάν, για να συνεχίσει σχετικά με τον Μακσίμοβιτς.

«Ο Νεμάνια είναι επίσης τραυματίας, έχει χάσει σχεδόν τρεις εβδομάδες. Αλλά έπαιξε όλο το παιχνίδι και δόξα τον Θεό, δεν ένιωσε ενοχλήσεις».

Από εκεί και πέρα, συνέχισε πως στόχος της Αστάνα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, είναι να πάρει βαθμούς. «Έχουμε αναλύσει το παιχνίδι, θα είναι διαφορετικό από το πρώτο. Ακόμα στην ομάδα δεν το έχουμε καταλάβει, αλλά έχουμε μιλήσει όλοι στο τιμ και γνωρίζουμε τα λάθη μας. Κανείς δεν έχει πει στους παίκτες, πως αν κάνουν λάθη, θα τους συγχωρέσουμε, αλλά κάθε παιχνίδι στο επίπεδο του Europa League δεν συγχωρεί τα λάθη. Όταν κάνεις λάθος, τιμωρείσαι και αυτό το νιώσαμε. Αυτό είναι που είδαμε στην Ελλάδα. Ετοιμαζόμαστε, θέλουμε να παίξουμε με διαφορετικό τρόπο και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε οργανωμένα και πειθαρχημένα. Πάμε να πάρουμε πόντους».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :