Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016

ΕΛΙΟΥΝΟΥΣΙ : ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!


Δύο είναι οι Νορβηγοί που αγωνίζονται στον Ολυμπιακό.

Ο ένας είναι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί και ο άλλος ο Ταρίκ Ελιουνούσι. Ο πρώτος ήρθε νωρίτερα φυσικά στον Ολυμπιακό και όπου και αν βρίσκεται λέει τα καλύτερα για τη χώρα μας και τον Θρύλο. Έχει επιτύχει στο Λιμάνι ο Ελαμπντελαουί, ενώ το ίδιο φαίνεται να κάνει και ο Ελιουνούσι.

Περνάει υπέροχα στην Ελλάδα, είναι ικανοποιημένος από τη ζωή στη χώρα μας και δεν έχει κανένα πρόβλημα να το πει.

«Τα πράγματα πηγαίνουν καλά καθημερινά και η ζωή στην Ελλάδα είναι ωραία. Μου αρέσει πραγματικά. Η Αθήνα είναι καταπληκτική πόλη», ανέφερε ο Ελιουνούσι, ο οποίος χαίρεται και για έναν ακόμα λόγο.

Δεν είναι άλλος από τον ξάδερφό του, Μοχάμεντ. Το παρατσούκλι του είναι Μόι, παίζει στη Βασιλεία και οι εμφανίσεις του είναι καταπληκτικές, με τον παίκτη του Ολυμπιακού να του εύχεται να κληθεί στην Εθνική.

«Το αξίζει», αποκρίθηκε ο παίκτης του Θρύλου, για να συνεχίσει.

«Ο Μόι είναι καλός συνομιλητής. Μιλάμε σχεδόν για τα πάντα και βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Είναι διασκεδαστικό αυτό και ήμουν πολύ περήφανος όταν έκανε το ντεμπούτο του στο Champions League».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :