Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

ΔΙΠΛΗ ΕΞΟΔΟ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!

Δυο παιχνίδια μ' αντίπαλο τον Παναθηναϊκό περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Ακαδημίας του Ολυμπιακού στα Πρωταθλήματα Super League το Σάββατο 8 Οκτωβρίου. 

Όπως αναφέρει το «olympiacos.org», οι Παίδες, οι οποίοι την περίοδο 2015-16 κατέκτησαν το Πρωτάθλημα Κ-15 απέναντι στον ΠΑΟΚ, αρχίζουν τους αγώνες τους στη διοργάνωση έχοντας πάλι ως στόχο την κατάκτηση του τίτλου και φυσικά την πρόοδο των ποδοσφαιριστών. Το Πρωτάθλημα αρχίζει (1η αγωνιστική) με το παιχνίδι του Παναθηναϊκού το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 14:00 στο Αθλητικό Κέντρο του Παναθηναϊκού στο Κορωπί. 

Η ομάδα μας συνεχίζει και φέτος με προπονητή τον Νίκο Τοπολιάτη και παραμένει άμεσος συνεργάτης του ο Τάσος Πάντος. Γυμναστής της ομάδας είναι ο Κώστας Σοφιανός και προπονητής τερματοφυλάκων ο Χρήστος Θεοδώρου. 

Στα φιλικά παιχνίδια που έδωσε η ομάδα μας απέδωσε ωραίο ποδόσφαιρο το οποίο συνδύασε με πολλά γκολ και νίκες αλλά τώρα αρχίζει η πραγματική... δράση με τα επίσημα ματς. Το Πρωτάθλημα έχει 4 γύρους των 5 αγώνων (σύνολο 20 αγώνες) για τον όμιλο του Ολυμπιακού και εν συνεχεία ο νικητής του Νοτίου Ομίλου θα παίξει στον τελικό με τον πρώτο του Βορείου Ομίλου. 

Μετά από το παιχνίδι των Παίδων του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό ακολουθεί στο "Γ. Καλαφάτης" και εκείνο των Εφήβων. Για την 5η ημέρα του Πρωταθλήματος Super League K-17 ο Παναθηναϊκός "φιλοξενεί" το Σάββατο (17:00) τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη μετά από 3 αγώνες στη διοργάνωση έχει 3 νίκες ενώ εκείνη του Σπύρου Μαραγκού έχει 2 νίκες σε 3 παιχνίδια. Τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξαν την 4η αγωνιστική λόγω υποχρεώσεων των ποδοσφαιριστών τους στην εθνική ομάδα. 

Οι Νέοι το Σαββατοκύριακο  8-9/10 έχουν ρεπό και επιστρέφουν στην δράση το διήμερο 15-16/10 με τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο. 
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :