Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

ΔΕΝ... ΔΙΣΤΑΖΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Ο ΜΠΕΝΤΟ!

Ο Πάουλο Μπέντο έχει εκπλήξει πολλούς με τις αποφάσεις του σχετικά με το βασικό σχήμα που παρατάσσει στις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν διστάζει να πάρει δύσκολες αποφάσεις όπως η μη χρησιμοποίηση του περσινού MVP του Θρύλου, Κώστα Φορτούνη στην αρχή της σεζόν, ο αποκλεισμός του Πάρντο από το Europa League,αλλά και η φανέλα βασικού στον Σεμπά που δεν μπορεί να πει κανείς ότι έχει βγάλει... μάτια στο διάστημα που είναι στο λιμάνι.

Η τελευταία «έκπληξη» του Μπέντο ήταν η μη χρησιμοποίηση του Μάρκο Μαρίν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ,όπως αναμενόταν,αλλά το αποτέλεσμα τον δικαίωσε καθώς η ομάδα κατάφερε μέσα από μια εξαιρετική εμφάνιση να κερδίσει σχετικά εύκολα το ντέρμπι,ενώ και ο Γερμανός άσος πήρε της ανάσες που χρειαζόταν. Εννοείται πως ο Μπέντο υπολογίζει τον Γερμανό άσο αφού είναι δεδομένη η ποιότητά του και άμεσα θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα, ή θα βοηθάει σαν αλλαγή.




Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :