Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ... αεκ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΕΙΧΟΥΣ ΣΤΗ Ν.ΣΜΥΡΝΗ!


Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος, δεν έχει να ασχοληθεί με τα... θέματα της ομάδας του και σχολίασε τόσο το οφσάιντ που δόθηκε στον Πανιώνιο, όσο και τη θέση του τείχους στο γκολ του Μιλιβόγεβιτς.

Μέσω social Media, ο Ανδρέας Δημάτος τοποθετήθηκε μετά το οφσάιντ που καταλογίστηκε στον Ανσαριφάντ στο 0-0, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Άρχισαν οι ομορφιές».

Στη συνέχεια, μετά το γκολ-φάουλ του Μιλιβόγεβιτς σχολίασε: «Άραγε θα ξαναδούμε απο τη Nova την κανονική θέση του τείχους;».

* Δεν σας έφτασε η 3άρα ή δεν την... "χωνέψατε" ακόμα άραγε; Μήπως να ξαναδείς από τη Nova ότι η ανατροπή στον Μάριν ήταν πέναλτι και όχι φάουλ για να σε... πειράζει η θέση του τείχους; Για του λόγου το αληθές... δείτε ΕΔΩ όλοι εσείς που αγαπάτε το ποδόσφαιρο και περιμένουμε με... αγωνία τη γνώμη σας.

** Βρε τι κάνει η τριάρα...



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :