Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Σ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ : Θ'ΑΡΧΙΣΕΙ Ν'ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...


Ο Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού στη Νέα Σμύρνη, για τα ματς που ακολουθούν με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, αλλά και για τον Μπέντο, ενώ έστειλε και… μήνυμα στους οπαδούς του Θρύλου.

Για πεντακάθαρη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι σε μια πολύ δύσκολη ομάδα όπως ο Πανιώνιος έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος των ερυθρόλευκων, Σάββας Θεοδωρίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:

"Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γιατί κερδίσαμε σήμερα τον Πανιώνιο, μία πάρα πολύ καλή ομάδα, όπως δείχνει η βαθμολογία στο πρωτάθλημα και τα αποτελέσματα που έχει φέρει μέχρι σήμερα. Πεντακάθαρα με 2-0, σκορ το οποίο αποδεικνύει ότι ήμασταν καλύτεροι, χάσαμε και ευκαιρίες μέσα στον αγώνα και είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι.

Από εδώ και μπρος σκοπός μας είναι να κερδίζουμε μόνο τα παιχνίδια, να παίρνουμε βαθμούς γιατί μέσα σε 22 μέρες έχουμε 7 πάρα πολύ δύσκολα παιχνίδια. Πρέπει οι φίλαθλοί μας να είναι παρόντες σε όλα τα ματς που θα κάνουμε από εδώ και μπρος για να βοηθήσουν την ομάδα διότι πραγματικά έχουμε μπροστά μας έναν Γολγοθά.

Πιστεύω ότι με τους παίκτες που έχουμε, τις ρεζέρβες που διαθέτουμε θα ανταποκριθούμε σ' αυτό το δύσκολο πρόγραμμα, τα δύο ντέρμπι με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, καθώς επίσης και όλα τα ματς για το Κύπελλο Ευρώπης, καθώς και τον Ατρόμητο που τον παίζουμε κι εκείνον εκτός έδρας.

Πιστεύω ότι η ομάδα από εδώ και μπρος έχει αρχίσει να ανεβαίνει, έχουμε αλλαγές παικτών να κάνουμε, θα τις χειριστεί ο προπονητής μας, τον οποίο πιστεύω πάρα πολύ καλά και να είναι σίγουροι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού ότι ο Ολυμπιακός θα αρχίσει να ανεβαίνει και θα πάει πολύ καλύτερα.

Θέλω να μας ενισχύσουν πάρα πολύ, να είναι όλοι παρόντες σε όλα αυτά τα ματς οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού για να γίνει του Καραϊσκάκη όπως έγινε στο πρώτο ματς, το δύσκολο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ακριβώς την ίδια ατμόσφαιρα, φίλαθλη ατμόσφαιρα, μοναστήρι του Καραϊσκάκη. Ευχαριστώ πάρα πολύ".

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :