Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ... ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ!


Οι 8 από τις 12 ομάδες της Volley League, ανάμεσα τους και ο Ολυμπιακός, εξασφάλισαν πιστοποιητικό  συμμετοχής στο πρωτάθλημα βόλεϊ ανδρών από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: 

«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, 48 ώρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος Volley League «Πάμε Στοίχημα», εξέτασε τους φακέλους των 12 ΤΑΑ για τη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής. 

Εξασφάλισαν απευθείας πιστοποιητικό τα ΤΑΑ ΠΑΟΚ, Φοίνικας Σύρου, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκός, Παμβοχαϊκός, Ορεστιάδα, Ηρακλής Χαλκίδας και Κύζικος Νέας Περάμου. 

Τα ΤΑΑ ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015, ΑΟΠ Κηφισιά και Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013, πήραν δεκαήμερη προθεσμία για συμπλήρωση των φακέλων τους και θα επανεξεταστούν στην επόμενη συνεδρίαση της ΕΕΑ. 

Μέχρι τότε θα αγωνίζονται κανονικά στο πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα», ενώ οι εκπρόσωποί τους δεσμεύτηκαν να τακτοποιήσουν άμεσα τις εκκρεμότητες. 

Την ΕΣΑΠ εκπροσώπησε ο πρόεδρος του ΔΣ, Παντελής Ταρνατόρος και ο νομικός σύμβουλος Χρήστος Ηλιάδης, οι οποίοι, εκτός των άλλων, ενημέρωσαν την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για την πρόοδο που έχει σημειωθεί για την εξυγίανση όλων των ΤΑΑ από παλαιότερες χρήσεις».
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :