Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

ΣΤΟΪΛΟΦ : ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ... ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ!


Την ανωτερότητα του Ολυμπιακού παραδέχθηκε ο προπονητής της Αστάνα, Στάνιμιρ Στόιλοφ, στην συνέντευξη τύπου, ενώ αναφέρθηκε και στην διαιτησία, εκφράζοντας... παράπονα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στόιλοφ:

Για την ήττα της ομάδας του: 

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Έπαιξε πολύ καλύτερα από εμάς. Προσπαθήσαμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και εμείς. Δεν συμφωνώ με τρεις αποφάσεις των διαιτητών. Ούτε με την κόκκινη κάρτα, ούτε με άλλη κάρτα, ούτε με ένα φάουλ. Ο παίκτης μου δεν τράβηξε κανέναν όμως ο Ολυμπιακός ήταν πιο καλός. Εμείς θα προσπαθήσουμε σε 15 ημέρες να είμαστε πιο καλοί». 

Για τον Μουζίκοφ και γιατί δεν ήταν βασικός: 

«Εμείς δίνουμε προτεραιότητα στο πρωτάθλημα. Γι' αυτό δεν έπαιξε. Γι' αυτό έβγαλα και τον Καμπανάνγκα, για να τον ξεκουράσω. Μπορούμε το ροτέισον στην επίθεση. Οι παίκτες μας για πολύ καιρό παίζουν τρία ματς την εβδομάδα. Ελπίζουμε να στεφθούμε πρωταθλητές και μετά να ξεκουραστούν γιατί θα έχουμε και το Europa». 

Για τη νίκη της Γιουνγκ Μπόις στο άλλο ματς:

 «Εάν κερδίσουμε και τα δυο εντός έδρας παιχνίδια θα έχουμε πιθανότητες. Εάν όχι, δεν θα έχουμε την ευκαιρία. Οι ομάδες στον όμιλό μας είναι πολύ δυνατές και παίζουν χρόνια σε υψηλό επίπεδο. Εάν δεν περάσουμε δεν έγινε και κάτι. Τώρα "χτίζουμε" την ομάδα μας. Τώρα παίζουμε εντός έδρας με τον κόσμο μας που μας δίνει μεγάλη δύναμη». 
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :