Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

ΜΙΛΟΥΤΙΝΟΦ... Η ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ «ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ» ΕΜΦΑΝΙΣΗ!


Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αν και ήταν πολύ κοντά στο να παραχωρηθεί δανεικός το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό, τελικά... παρέμεινε στην ομάδα με σκοπό να παλέψει για μία θέση.

Ο Σέρβος σέντερ κόντρα στην Εφές Αναντολού πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση του με την «ερυθρόλευκη» και  από τις καλύτερες της καριέρας του, ισοφαρίζοντας στο σύστημα αξιολόγησης την καλύτερη του επίδοση... κόντρα στην Ζαλγκίρις τον Απρίλιου του '14, με την φανέλα της Πατριζάν.

Ο Μιλουτίνοφ κόντρα στην Εφές αγωνίστηκε  21'40'', πετυχαίνοντας 8 πόντους (4/7 δίποντα), 7 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 τάπα, συγκεντρώνοντας 15 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.


Η βελτίωση του 22χρονου Σέρβου παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνεται εμφανέστερη και ο Μιλουτίνοφ φαίνεται να δικαιώνει την απόφαση του Γιάννη Σφαιρόπουλου... να του δώσει μια θέση στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :