Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

ΕΔΩΣΕ ΤΟ... ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑ ΠΑΟ Ο ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ!


Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στην Euroleague αλλά και για το προσεχές ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι η ομάδα... θα συσπειρωθεί για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός θέλει να αφήσει πίσω του την ήττα από τη Ρεάλ στην 1η αγωνιστική της EuroLeague και επικεντρώνεται, πλέον, στο... «αιώνιο» ντέρμπι της Basket League στο ΣΕΦ (17/10, 19:00, Otesports 4), κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις του Γιώργου Πρίντεζη στην εφημερίδα «SportDay».

Ο 2ος αρχηγός του Θρύλου μίλησε για τα δυο παιχνίδια και έδωσε το σύνθημα της συσπείρωσης στην ομάδα ενόψει Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πρίντεζη:

- Για την ήττα στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας, στη Μαδρίτη από τη Ρεάλ: «Αυτά τα παιχνίδια χάνονται από μερικές λεπτομέρειες κι εμείς σε αυτές δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Χάσαμε πολλά ριμπάουντ στο δεύτερο ημίχρονο, υποπέσαμε σε λάθη και όταν παίζεις στην έδρα της Ρεάλ δεν θέλει και πολύ για να σε τιμωρήσει. Σίγουρα, η διαφορά των 18 πόντων δεν αντιπροσωπεύει την εικόνα του αγώνα, αλλά έτσι όπως παίξαμε δεν αξίζαμε τη νίκη. Πρέπει να κοιτάξουμε να βελτιωθούμε άμεσα».

- Για την εικόνα τους στο «Barclaycard Center»: «Νομίζω πως όσο εμείς ήμασταν αρκετά καλοί στο παιχνίδι μας δεν την αφήσαμε να δείξει το ταλέντο της. Μετά χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και φάνηκε πως είναι μία σκάλα πάνω σε ετοιμότητα και διάρκεια. Σίγουρα, σε σχέση με παλιότερα παιχνίδια σε αυτό το γήπεδο, θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει».

- Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, για την Basket League: «Όποτε και να παίζαμε, είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι. Έτσι όπως το θέτεις, σίγουρα θα δούμε τα λάθη μας, θα δουλέψουμε τρεις-τέσσερις ημέρες και θα συσπειρωθούμε. Όμως, ακόμα κι αν είχαμε νικήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης πάλι θα θέλαμε πολύ να επικρατήσουμε και στο πρώτο ντέρμπι της νέας σεζόν με τον Παναθηναϊκό».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :