Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Η ΔΥΣΚΟΛΗ ΤΡΙΑΔΑ ΑΓΩΝΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ... ΤΡΕΙΣ 11ΑΔΕΣ ΤΟΥ ΜΠΕΝΤΟ


Τρία δύσκολα παιχνίδια ακολουθούν για τον Ολυμπιακό αυτή την εβδομάδα, με τον Πάουλο Μπέντο να προτίθεται να προχωρήσει σε προσεκτικό... ροτέισον.

Μία δύσκολη τριάδα αγώνων έχει να δώσει ο Ολυμπιακός σε μία εβδομάδα, σε οχτώ μέρες συγκεκριμένα, με Πανιώνιο (εκτός), Αστάνα και ΠΑΟΚ (εντός).

Ο Πορτογάλος τεχνικός γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πως δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες και καταστρώνει προς αυτή την κατεύθυνση τα πλάνα του.

Διάφορα δημοσιεύματα θέλουν τον Μπέντο να ετοιμάζει τρεις διαφορετικές ενδεκάδες για αυτά τα τρία παιχνίδια που θα ακολουθήσουν τις προσεχείς ημέρες, κάνοντας όμως ένα πολύ... προσεκτικό ροτέισον.

Όσον αφορά τον αυριανό αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται σοβαρά να ξεκινήσει από την αρχή τους Μάρκο Μαρίν και Αντρέ Μαρτίνς, όπως είχε κάνει με τον Φορτούνη αντί του Γερμανού μέσου.

Θέση βασικού διεκδικεί και ο Ρέτσος, ο οποίος θα αγωνιστεί αντί του Ντα Κόστα που είχε το δύσκολο ταξίδι της επιστροφής από τα Μαρόκο.

Από την πλευρά του, ο Ελιουνούσι δεν έπαιξε με τη Νορβηγία και αναμένεται και εκείνος να ξεκινήσει ως βασικός, ενώ κανονικά θα παίξουν και οι Ιντέγε, Σεμπά.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :