Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

ΤΑ... ΕΙΠΑΝ ΜΠΕΝΤΟ ΚΑΙ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ ΕΝΟΨΕΙ ΑΣΤΑΝΑ


Ολιγόλεπτη συζήτηση είχαν ο Πάουλο Μπέντο και ο Κώστας Φορτούνης στη χθεσινή προπόνηση του Ολυμπιακού.

Ο τραυματισμός του διεθνή μέσου πριν το παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με την Εσθονία στο Ταλίν για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας... άλλαξε τα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού για τον αυριανό αγώνα στην έδρα του Πανιωνίου.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, όμως, μπορεί με μεγαλύτερη ευκολία να κάνει ροτέισον, καθώς το πρόγραμμα των πρωταθλητών Ελλάδας την επόμενη εβδομάδα θα είναι... ιδιαίτερα βαρύ.

Για αυτό τον λόγο ο Μπέντο είχε ολιγόλεπτο τετ-α-τετ με τον Κώστα Φορτούνη στη χθεσινή προπόνηση των ερυθρόλευκων, ζητώντας από τον διεθνή μεσοεπιθετικό να προετοιμαστεί όσον το δυνατόν καλύτερα για τον αγώνα με την Αστάνα στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ο Μπέντο θέλει 100% έτοιμο τον Φορτούνη, ο οποίος το τελευταίο διάστημα δείχνει ανανεωμένος και παρουσιάζει το πρόσωπο που είχε την περσινή σεζόν.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :