Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

ΜΠΕΝΤΟ ΓΙΑ ΠΑΟΚ, ΑΣΤΑΘΕΙΑ, ΒΙΑΝΑ ΚΑΙ... ΙΒΙΤΣ


Ο Πάουλο Μπέντο στην συνέντευξη τύπου μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης»,στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα κατάφερε να γυρίσει το ματς παρότι βρέθηκε πίσω στο σκόρ, ενώ αναφέρθηκε και στον Ίβιτς.

Αναλυτικά όσα είπε ο  Πορτογάλος τεχνικός:

Για το παιχνίδι,το 2-1 και το πως νιώθει ο ίδιος: 

«Αυτό που μένει κυρίως μετά από τέτοια παιχνίδια και τόσο σημαντικές νίκες μένει το σκορ. Η διάθεση και η δυνατότητα να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα. Δεν είδαμε ένα καλό ματς. Λίγη ποιότητα. Η ομάδα δεν είχε ακρίβεια στις αποφάσεις της. Ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας. Στο β' μέρος τα πράγματα βελτιώθηκαν από πλευράς μας. Ήμασταν πιο γρήγοροι και αποφασιστικοί. Είχαμε πιο πολλές ευκαιρίες. Χαμηλής ποιότητας ματς αλλά είναι το 2ο ντέρμπι που παίρνουμε στην έδρα μας. Και είναι σημαντικό που συνεχίζουμε».

Για το τι εικόνα έχει για το ματς με δεδομένες τις απόψεις Ίβιτς: 

«Η άποψή μου είναι αυτή που σας είπα. Από εκεί και πέρα δεν είναι δική μου δουλειά να πω κάτι ή να σχολιάσω για την γνώμη συναδέλφου μου για τον αγώνα. Ο καθένας έχει την άποψή του και την ανάλυσή του. Έχω μέγιστο σεβασμό αλλά δεν σχολιάζω. Ξεκινάμε να βλέπουμε το παιχνίδι της Τετάρτης και του Κυπέλλου».

Για το αρνητικό αγωνιστικό πρόσωπο της άμυνας και τα λάθη του Καπίνο και των παικτών στα μετόπισθεν:

 «Υπό φυσιολογικές συνθήκες και σε έναν αγώνα αυτά τα πράγματα είναι αλληλένδετα. Εμείς είχαμε κακή ακρίβεια και αστάθεια. Χάναμε την μπάλα και δίναμε την δυνατότητα στον αντίπαλο για αντεπίθεση. Αυτό γινόταν ξαφνικά. Αυτά τα πράγματα ήταν συνδεδεμένα. Ο σκοπός μας ήταν να παίρνουμε πρωτοβουλίες και να δημιουργούμε. Δεν τα καταφέραμε όπως άλλα ματς και αυτό έχει να κάνει με το ότι δώσαμε πολλές μπάλες στον αντίπαλο και μας απειλούσε. Υπήρχε αστάθεια και κακή οργάνωση όταν δεχόμασταν απειλές και επιθέσεις από τον αντίπαλο».

Για τον Βιάνα ως αρ. μπακ και το ότι μέλος του τεχνικού τιμ σύμφωνα με τον Ίβιτς έβριζε τον ΠΑΟΚ: 

«Αρχικά για το πρώτο σκέλος για τον Βιάνα πιστεύω ότι η κατάστασή του δεν ήταν η καλύτερη. Είχε προβλήματα και δεν ξεκουράστηκε για να είναι ήρεμος. Έδειξε πως δεν ήταν ήρεμος για να βοηθήσει όχι ως ποιότητα και ως έλλειψη ικανότητας. Ο ίδιος δεν έχει ευθύνη. Φταίω εγώ διότι δεν είδα σωστά την κατάστασή του το τελευταίο διήμερο. Έχει δείξει πως έχει προσφέρει. Σήμερα δεν ήταν καθόλου καλά. Για μένα αυτό το πρώτο σκέλος είναι το πλέον σημαντικό. Η σημαντική ερώτηση και η μόνη ουσιαστική.

Σε σχέση με το 2ο ερώτημά σας θα προσπαθήσω να σας πω ότι η μοναδική σχέση και η γνωριμία που είχαμε ήταν στην σύσκεψη των προπονητών. Μου είχε φανεί συμπαθητικός ο κ. Ίβιτς. Θέλω να μείνω με εκείνη την εικόνα και εκείνη την άποψη».

Για τον Καμπιάσο,το ζέσταμά του και την διαχείριση του αγώνα:

«Πραγματικά υπήρχαν κάποια θέματα με τους παίκτες. Θέλαμε να δούμε εάν κάτι πάει στραβά για να είμαστε έτοιμοι γι' αυτό το ενδεχόμενο». 
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :