Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ : ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ!


O Κώστας Φορτούνης μιλώντας στη μικτή ζώνη του "Γ. Καραϊσκάκης" στο Sport24.gr υποστήριξε ότι η νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ έδωσε... απαντήσεις, ενώ μίλησε και για τη σχέση του με τον Πάουλο Μπέντο.

Πιο αναλυτικά...

Πέτυχε το τρίτο γκολ της επικράτησης του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ (3-0), στο "Γ. Καραϊσκάκης". Το όνομά του έχει γραφτεί αρκετές φορές στον Τύπο τις προηγούμενες ημέρες. Ο Κώστας Φορτούνης μίλησε στη μικτή ζώνη του φαληρικού γηπέδου, υποστηρίζοντας ότι ο Ολυμπιακός είναι πάντα το φαβορί για το πρωτάθλημα, καθώς κι ότι παραμένει φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

O διεθνής Έλληνας μέσος παραδέχθηκε ότι το γκολ του Ιντέγε ήταν το πιο αποφασιστικό για την επικράτηση των "ερυθρολεύκων", ότι αυτό ζήτησε ο Πάουλο Μπέντο από τους ποδοσφαιριστές του, ενώ απάντησε και στα δημοσιεύματα για τη σχέση του με τον Πορτογάλο τεχνικό της ομάδας.

- Σημαντική νίκη για τον Ολυμπιακό. Ποιο ήταν το "κλειδί" της νίκης;

"Ήταν ένα ντέρμπι, το οποίο θέλαμε να κερδίσουμε. Πάνω από όλα θέλαμε να δώσουμε απαντήσεις γιατί κάποιοι βγήκαν και είπαν, επειδή κάναμε δύο ήττες, ότι η ομάδα δεν είναι καλή. Αποδείξαμε ότι είμαστε πάρα πολύ καλή ομάδα και πιστεύω ότι όσο περνά ο καιρός θα γινόμαστε ακόμη καλύτεροι, γιατί είμαστε - όπως γνωρίζετε - καινούρια ομάδα. Πολλοί παίκτες άργησαν να έρθουν στην προετοιμασία και μέρα με τη μέρα θα γινόμαστε ακόμη καλύτεροι"

- Ποιο γκολ από τα τρία πιστεύεις ότι ήταν πιο σημαντικό για την τελική έκβαση του ματς;

"Πιστεύω ότι ήταν το πρώτο, γιατί το βάλαμε και πολύ νωρίς, το θέλαμε αυτό. Αυτό ζήτησε κι ο προπονητής και μας απελευθέρωσε πολύ στο παιχνίδι μας. Πιστεύω ότι κάναμε μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση και τη συνδυάσαμε με πολλά γκολ".

- Πέρασε μια κρίση ο Ολυμπιακός μετά τις ήττες από ΑΕΛ κι ΑΠΟΕΛ;

"Δεν το πιστεύω αυτό. Εντάξει, στη Λάρισα το παραδέχομαι ότι δεν ήμασταν τόσο καλοί, απλά με το ΑΠΟΕΛ - όπως είδατε όλοι - κάναμε πάρα πολλές φάσεις. Δεν ήρθε το γκολ, αν και είχαμε πάρα πολύ καλή εικόνα στο γήπεδο. Αυτό έγινε και απέναντι στην ΑΕΚ, απλά ήρθαν τα γκολ".

- Παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχασε από το ΑΠΟΕΛ, παραμένει κατά τη γνώμη σου ένα από τα φαβορί να περάσει τον όμιλο;

"Σίγουρα, είμαστε το φαβορί στον όμιλο γιατί μπορούμε να πάμε σε οποιαδήποτε έδρα και να κερδίσουμε. Ο στόχος μας είναι να περάσουμε πρώτοι κι αυτό θα προσπαθήσουμε".

- Για το πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί;

"Πάντα ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα. Πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα, θέλουμε να το κατακτήσουμε κι αυτή τη στιγμή είμαστε σε πάρα πολύ καλή κατάσταση"

- Είδαμε ότι είχες με τον Πάουλο Μπέντο μια ιδιαίτερη χειραψία και στις οδηγίες και στην αλλαγή σου. Τι έχεις να πεις σε αυτά που γράφονται για τη σχέση σου με τον κόουτς;

"Πολλά έχουν γραφτεί, πολλά έχουν ειπωθεί. Αυτό που έχω να πω εγώ είναι ότι όλα αυτά είναι ψέμματα. Εγώ έχω πάρα πολύ καλή σχέση με τον προπονητή. Θέλω να δουλεύω και να γίνομαι όλο και καλύτερος".


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :