Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ... ΧΩΡΙΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΕΙΣ


Ο Μπέντο και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επανήλθαν στις προπονήσεις μετά την μία ημέρα ξεκούρασης που είχε δώσει έπειτα από τη νίκη επί της ΑΕΚ ο Πορτογάλος τεχνικός.

Η εμφάνιση και η νίκη μπορεί να ενθουσίασε τους ερυθρόλευκους όμως είναι πολύ νωρίς ακόμη και άπαντες πρέπει να δουλέψουν σκληρά ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Πάντως αυτή την εβδομάδα ο Μπέντο δεν θα έχει στη διάθεσή του τους διεθνείς καθώς υπάρχουν οι υποχρεώσεις για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τον Θρύλο να έχει αρκετούς παίκτες που φορούν τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού τους συγκροτήματος.

Είναι μία καλή ευκαιρία πάντως, ώστε να δει στις προπονήσεις και τους παίκτες που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής, να δουλέψει μαζί τους και να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται καθώς όλοι θα χρειαστούν μέσα στη σεζόν.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :