Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΝ ΜΕ ΝΙΚΕΣ!


Με νίκες κόντρα στον Α.Σ. Πέρα και τον Α.Ο. Άρη 2006, ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους για το αγωνιστικό διήμερο τα τμήματα Ανδρών και Γυναικών Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του Ολυμπιακού.

Από μια ακόμα νίκη πρόσθεσαν στο ενεργητικό τους τα τμημάτα Ανδρών και Γυναικών Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του Ολυμπιακού ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία τους στο αγωνιστικό διήμερο των πρωταθλημάτων της Α1. Την Κυριακή το πρωί οι Άνδρες επικράτησαν με 4-0 του Α.Σ. Πέρα Αθηνών ενώ με το ίδιο σκορ επιβλήθηκαν οι Γυναίκες του Α.Ο. Άρη 2006. Έτσι συνεχίστηκε με το απόλυτο των έξι νικών σε έξι αναμετρήσεις η πορεία των τμημάτων μας στα αντίστοιχα πρωταθλήματα. Οι Άνδρες μετά την ολοκλήρωση των 6 πρώτων αγωνιστικών βρίσκονται μόνοι πρώτοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 12 βαθμούς και οι Γυναίκες έχουν 11 βαθμούς και βρίσκονται στη δεύτερη θέση.

Τα αποτελέσματα του αγωνιστικού διημέρου

Στην Α1 Ανδρών

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.- Α.Ο. Ταταύλα 4-0

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Α.Ο. Ελληνικού-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. 0-4

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. -Πέρα Αθηνών 4-0

Στην Α1 γυναικών

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Α.Ο. Ταταύλα-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. 0-4

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. -Σάρισες Φλώρινας 4-0

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. - Α.Ο. Άρης 2006 4-0

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :