Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

«ΧΟΝΤΡΟ»... ΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑΠΟΛΙ!


Τεράστια ατυχία για τον Μίλικ, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στη χθεσινή αναμέτρηση της Πολωνίας με την Δανία, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για... τέσσερις τουλάχιστον μήνες απουσίας.

Μεγάλη ζημιά φαίνεται πως υπέστη ο Αρκάντιους Μίλικ στο ματς της Πολωνίας με τη Δανία, με τον 22χρονο επιθετικό να αντικαθίσταται στο ημίχρονο του παιχνιδιού.

Το ιατρικό επιτελείο της Πολωνίας διεμήνυσε πως ο Μίλικ έπαθε μερική ρήξη χιαστών, κάτι που σημαίνει πως θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τέσσερις τουλάχιστον μήνες.

Ο επιθετικός της Νάπολι θα γυρίσει άμεσα στην Ιταλία και θα υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατό του, αφότου εξεταστεί ενδελεχώς και από το ιατρικό τιμ των «παρτενοπέι».

Φαίνεται πως η ατυχία είναι τεράστια τόσο για τον ίδιο τον παίκτη που ξεκίνησε την Serie A με τους καλύτερους οιωνούς σκοράροντας τέσσερις φορές, όσο και για τη Νάπολι που έχει μπροστά της να αναζητήσει λύσεις για να καλύψει το επιθετικό της κενό.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :