Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ... ΠΟΝΤΟΥΣ Ο ΜΠΕΝΤΟ!


Ένα γεγονός που έχει προκαλέσει πολύ καλή εντύπωση στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, είναι η... όρεξη που δείχνει ο Πάουλο Μπέντο να ασχοληθεί με τα παιδιά των τμημάτων υποδομής.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει αφήσει τα... διαπιστευτήρια του σε αυτό το κομμάτι από την εποχή της θητείας του στην Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και όπως φαίνεται το ίδιο κάνει και ως προπονητής του Ολυμπιακού.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει πολλές φορές στα εντός έδρας παιχνίδια της Κ-20 του Θρύλου δίνει πάντα το παρών παρακολουθώντας τα ματς έως το τέλος και στη συνέχεια συζητά με τον Διευθυντή της Ακαδημίας, Θόδωρο Ελευθεριάδη, αλλά και τον προπονητή των Νέων, Βασίλη Βούζα. Στα εκτός έδρας παιχνίδια φροντίζει πάντα να ενημερώνεται για όσα έχουν συμβεί στη διάρκεια του 90λεπτου και μάλιστα, στο παιχνίδι της Κ-20 με την αντίστοιχη της ΑΕΛ είχε στείλει τον βοηθό να παρακολουθήσει το ματς!

Ενδεικτικό της προσοχής που δίνουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού στην πρόοδο της Ακαδημίας είναι και το γεγονός ότι οι Κριστιάν Καρεμπέ και Φρανσουά Μοντέστο έχουν παρακολουθήσει μέχρι στιγμής όλα τα παιχνίδια των Νέων, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Δηλαδή αυτά με Βέροια και ΑΕΚ εντός και Ηρακλή, ΑΕΛ εκτός.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :