Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΠΕΡΤΟΜΕΟΥ ΓΙΑ ΤΟ... ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ!


Ο πρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague, Τζόρντι Μπερντομέου, σε συνέντευξη του στην “Gazzetta dello Sport” ανέφερε χαρακτηριστικά πως κάποια στιγμή στο μέλλον υπάρχει περίπτωση να... αυξηθεί ο αριθμός των ομάδων στην διοργάνωση.

Συγκεκριμένα από 16 ομάδες που συμμετέχουν αυτήν την στιγμή θα προστεθούν άλλες... 8, για να γίνουν συνολικά 24, καθώς υπάρχουν πολλοί σύλλογοι, οι οποίοι αξίζει να βρίσκονται στη διοργάνωση.

Τέλος ο Μπερτομέου αναφέρθηκε στην... κόντρα με την FIBA, τονίζοντας πως η Παγκόσμια Ομοσπονδία πήρε μόνη της τις αποφάσεις για την δημιουργία του Champions League, έχοντας εξουσία, αλλά όχι και πλάνο.

“Αν υπερασπίζεσαι αθλητικές αξίες, αλλά συμπεριφέρεσαι με αυτόν τον τρόπο, τότε είναι σοβαρά τα πράγματα. Δεν μπορείς να απειλείς συλλόγους ότι θα αποκλειστούν από το Προολυμπιακό ή από τις διοργανώσεις γενικότερα”, ήταν τα λόγια του.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :