Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΣΤΟ ΣΕΦ!


Aνώμαλη προσγείωση για όλους τους πράσινους που όλο το... καλοκαίρι πανηγύριζαν για τις μεταγραφές, ενώ θεωρούσαν ότι είχαν πάρει ήδη το νταμπλ, αλλά και την Ευρωλίγκα!


Η διαφορά των 25 πόντων στο ΣΕΦ που θα μπορούσε εύκολα να είναι αρκετά μεγαλύτερη τους έκατσε τόσο βαριά που είναι δεδομένο ότι απόψε θα βλέπουν στον ύπνο τους κατά σειρά τους Πρίντεζη, Λοτζέσκι και Γκριν!


Ας δούμε πως σχολίασαν όμως τα πράσινα ΜΜΕ την συντριβή από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ με 88 - 63! 

panathinaikos24.gr : Δεν ντρέπεστε;

Με ντροπιαστική εμφάνιση και μπάσκετ σχολικού επιπέδου, ο Παναθηναϊκός (τον θύμιζαν μόνο οι φανέλες), διασύρθηκε από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (88-63) και απογοήτευσε τον κόσμο του.

Ο Παναθηναϊκός διασύρθηκε από τον Ολυμπιακό, δεν κατέβηκε στο ΣΕΦ… και θα μπορούσε να χάσει με ακόμα μεγαλύτερη διαφορά. Η πρώτη θέση στη Basket League, σε ένα μεγάλο βαθμό κρίθηκε, ωστόσο αυτό είναι το τελευταίο που απασχολεί, καθώς η τραγική εμφάνιση και κυρίως πως θα αλλάξει η εικόνα της ομάδας, αποτελεί το βασικό πρόβλημα.

Ουδείς ξεχώρισε από το «τριφύλλι» (κάποιες προσπάθειες από Παππά-Μπουρούση), ο πάγκος απουσίαζε… με το αποτέλεσμα να είναι δικαιότατο, αντικατοπτρίζοντας την εικόνα των δύο ομάδων.

leoforos.gr : ΝΑΥΑΓΙΟ

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε μια πάρα πολύ βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό, καθώς οι «πράσινοι» από τα μισά του δεύτερου δεκαλέπτου και μετά απλά… εξαφανίστηκαν από το ΣΕΦ. Από το «πράσινο»… ναυάγιο ουδείς διασώθηκε καθότι άπαντες οι παίκτες του «τριφυλλιού» (εκτός του Γιάννη Μπουρούση για όσο αγωνίστηκε) ήταν όχι απλά κατώτεροι των περιστάσεων αλλά κάτι πολύ… περισσότερο.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :