Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

ΜΕ ΑΥΤΕΣ... ΠΑΡΟΜΟΙΑΣΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΝΤΟΥΡΜΑΖ!


Ο Τζίμι Ντουρμάζ έφυγε φέτος το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό για την Τουλούζ, αλλά... δεν έχει ξεχάσει τους ερυθρόλευκους.

Ο Σουηδός εξτρέμ μίλησε για τη νέα του ομάδα στη Γαλλία και όταν η συζήτηση έφτασε στον Ολυμπιακό, τον παρομοίασε... με την Παρί Σεν Ζερμέν και την Μονακό!

«Είχα επιθετικό ρόλο στον Ολυμπιακό και το ίδιο γίνεται και στη νέα μου ομάδα. Η διαφορά είναι ότι στο ελληνικό πρωτάθλημα ήμασταν σαν την Παρί και τη Μονακό στη Γαλλία. Διατηρούσαμε την κατοχή της μπάλας και πιέζαμε. Στην Τουλούζ έχουμε πιο συμπαγή ομάδα, που προσπαθεί να κρατήσει την μπάλα, αλλά δεν είμαστε και οι καλύτεροι σε αυτόν τον τομέα», είπε αρχικά, ενώ κατέληξε:

«Αυτό σημαίνει ότι προσέχουμε πολύ την άμυνά μας και είμαστε συνέχεια σε εγρήγορση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Με τον Ολυμπιακό πολλές φορές αρκούσαν 60-70 λεπτά τρεξίματος, καθώς η διαφορά ποιότητας ήταν μεγάλη».


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :