Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

ΤΑ... ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΕ ΜΑΝΙΑΤΗ


Ο Πάουλο Μπέντο φέρεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, να μετέφερε στον Μίκαελ Σκίμπε πως δεν έχει πρόβλημα να γυρίσει κανονικά στις προπονήσεις του Ολυμπιακού ο Γιάννης Μανιάτης ακόμα και... σήμερα, αρκεί να πάρει το διοικητικό ΟΚ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στην κουβέντα που είχε με τον Σκίμπε, του έκανε γνωστό πως προσωπικά δεν είχε πάρει καμία απόφαση για τον Μανιάτη. "Ήταν μία κατάσταση την οποία βρήκα στην ομάδα με τον παίκτη να προπονείται ατομικά. Δεν ήταν δική μου απόφαση. Εγώ ήξερα πως αναζητούσε ομάδα και πως δεν θα έμενε", φέρεται να είπε στον Γερμανό τεχνικό ο Πάουλο Μπέντο.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού επίσης μετέφερε προς τον ομοσπονδιακό τεχνικό πως εάν πάρει το ΟΚ σε διοικητικό επίπεδο δεν έχει... θέμα να επανεντάξει άμεσα τον Γιάννη Μανιάτη στις προπονήσεις στο Ρέντη. Είναι πάντως μία πιθανότητα ο Γιάννης Μανιάτης να προπονείται πλέον κανονικά και τον Γενάρη να κοιτάξει (ξανά) να βρει ομάδα στο εξωτερικό.


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :