Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ EUROCUP!»

O προπονητής της γυναικείας ομάδας της Φενέρμπαχτσε, Τζώρτζης Δικαιουλάκος, ο οποίος έφτασε μέχρι το Final Four της γυναικείας Ευρωλίγκας, μίλησε στα ΜΜΕ της Κύπρου,τονίζοντας πως η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού είναι το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση τόσο των εγχώριων διοργανώσεων όσο και του Eurocup.

Αναλυτικά:

«Δεν θα μιλήσω για τον εαυτό μου αλλά για όλους τους άλλους Έλληνες προπονητές που δουλεύουν στο εξωτερικό και συνδυάζουν το τέλειο πακέτο. Υψηλό επίπεδο μόρφωσης, άψογη συμπεριφορά με σεβασμό στην διαφορετικότητα του κάθε λαού, και φυσικά αποτελέσματα και τίτλοι. Δεν ξέρω σε ποιο άλλο επάγγελμα ή τομέα της ζωής, ο Έλληνας είναι τόσο επιτυχημένος και καταξιωμένος όσο στο επάγγελμα του προπονητή μπάσκετ.

Για να αναγκαστώ να ξενιτευτώ πάει να πει ότι σίγουρα αναζητούσα και κάτι άλλο εκτός από την οικονομική ασφάλεια. Στο εξωτερικό βρήκα πολλά πράγματα αλλά έχασα και πολλά άλλα. Δεν παραπονιέμαι όμως, ίσα ίσα θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό για το πως μου έχει φερθεί η ζωή αλλά και το μπάσκετ.

Θα φανεί περίεργο αλλά έχω σαν αρχή μου να μην βάζω στόχους πέρα από το να ξεπερνάμε τον εαυτό μας σε κάθε προπόνηση. Η επόμενη προπόνηση είναι ο επόμενος στόχος μου. Επειδή όμως βρίσκομαι σε ένα σύλλογο όπου είναι λογικό οι φίλαθλοι να τα βλέπουν όλα αυτά σαν «αμπελοφιλοσοφίες», αναγνωρίζω ότι όλοι θέλουν να επαναλάβουν τις περσινές επιτυχίες και σίγουρα θα παλέψουμε γι’ αυτές. Μακάρι να έρθουν, να είμαστε υγιείς πάνω απ’ όλα για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε αυτό που δικαιούμαστε. Εγώ όμως σαν προπονητής σκέφτομαι μόνο την επόμενη προπόνηση και τον επόμενο αγώνα».

Για την επιστροφή των Εβίνα Μάλτση και Στέλλα Καλτσίδου που επέστρεψαν στη χώρα μας για τον Ολυμπιακό: 

«Αναμφισβήτητα θα δώσει παραπάνω αίγλη στο πρωτάθλημα. Είναι πολύ όμορφο να βλέπεις τα ινδάλματα όλων των νεαρών κοριτσιών, όπως η Εβίνα και η Στέλλα να είναι πίσω στα ελληνικά γήπεδα.

 Αυτές οι παίκτριες κοσμούσαν με την παρουσία τους τα πρωταθλήματα, στα οποία αγωνίστηκαν κι έχουν γίνει ινδάλματα σε όλη την Ευρώπη. Οι Έλληνες φίλαθλοι είναι πολύ τυχεροί που θα μπορούν να τις βλέπουν ξανά στην Ελλάδα, έπειτα από τόσα χρόνια απουσίας. Προσωπικά δεν φανταζόμουν ότι θα τις έβλεπα ποτέ να παίζουν στην πατρίδα μας, έστω και σαν τελευταία τους χρονιά. Να όμως που η διοίκηση του Ολυμπιακού μας εξέπληξε ευχάριστα όλους.

Ο Ολυμπιακός παρουσιάζεται το ακλόνητο φαβορί όχι μόνο για το εγχώριο πρωτάθλημα αλλά είναι και το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του Eurocup. Προσωπικά δεν θυμάμαι να έχει παρουσιαστεί στα ελληνικά γήπεδα άλλη ομάδα με τόσο μεγάλη ποιότητα.

Στο χέρι τους είναι αυτή την ατομική ποιότητα να την μεταποιήσουν και σε ομαδική ποιότητα. Το πρωτάθλημα νομίζω θα είναι παράσταση για έναν ρόλο, για τον Ολυμπιακό και από εκεί και πέρα δυο-τρεις ομάδες δείχνουν ισοδύναμες για την δεύτερη θέση με κάποιο προβάδισμα να δείχνει ότι έχει ο Παναθηναϊκός».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :