Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΣΤΗ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ... ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ! (PHOTOS)


Μια «δολοφονική» φωτοβολίδα που... έφυγε από την Θύρα 4 και έπεσε εντός αγωνιστικού χώρου ήταν η αιτία ολιγόλεπτης διακοπής από τον Σιδηρόπουλο!

Και μετά θέλουν και... πρωτάθλημα! Στην... πρεμιέρα της Θύρας 4 για φέτος στο πρωτάθλημα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ φρόντισαν και πάλι να κάνουν τα... δικά τους! Πιο συγκεκριμένα στο 80' της αναμέτρησης, μια φωτοβολίδα... έφυγε προς τον αγωνιστικό χώρο κι άμεσα για λίγα λεπτά ο Σιδηρόπουλος διέκοψε το ματς. Δεν γνωρίζουμε πάντως αν ενημερώθηκε για το συμβάν ο κύριος Κοντονής...

Ο διαιτητής, στις διαμαρτυρίες των ανθρώπων της ΑΕΚ, τους ενημέρωσε πως υπάρχει αλλαγή στον κανονισμό και πως από την στιγμή που δεν υπάρχει τραυματισμός, στην 2η πιθανή ρίψη υπάρχει η οριστική διακοπή.

Μετά από περίπου 5 λεπτά το ματς άρχισε και πάλι με τους μισούς να αποδοκιμάζουν τους άλλους μισούς φωνάζοντας ρυθμικά «πόσο μ@λ@κες είσαστε»!

Για την επίμαχη φάση του ντέρμπι της Τούμπας, στον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ, γράφεται το εξής:

«Εάν η ρίψη αντικειμένων αφορά φωτοβολίδες που ρίπτονται με πιστόλι είτε αυτές ρίπτονται με καμπύλη τροχιά είτε σε ευθεία βολή, τότε ο διαιτητής διακόπτει προσωρινά τον αγώνα και γίνεται προειδοποίηση από τα μεγάφωνα του γηπέδου, σε βάρος δε της υπαίτιας ομάδας επιβάλλεται χρηματική ποινή από 10.000 ευρώ έως 30.000 ευρώ.

Εάν, μετά την επανέναρξη του αγώνα, επαναληφθεί η ρίψη φωτοβολίδων, ο διαιτητής διακόπτει οριστικά τον αγώνα και η υπαίτια ομάδα τιμωρείται σωρευτικά:

α. με χρηματική ποινή από 25.000 ευρώ έως 60.000 ευρώ και,

β. με ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για 1 αγωνιστική ημέρα.

Εάν από τη ρίψη φωτοβολίδων υπάρξει έστω και ελαφρά σωματική βλάβη προσώπου, νόμιμα ευρισκόμενου στον αγωνιστικό χώρο, τότε ο

αγώνας διακόπτεται οριστικά (χωρίς την ανάγκη ύπαρξης προηγούμενης ειδοποίησης) και επιβάλλονται στην υπαίτια ομάδα, σωρευτικά, οι ακόλουθες ποινές:

α. χρηματική ποινή από 30.000 ευρώ έως 100.000 ευρώ και,

β. ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές από 1 έως 2 αγωνιστικές ημέρες».



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :