Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

ΚΕΡΑΣΕ... 4αρα ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ Η Κ17 ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ


Σ' αγώνα της 8ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-17 που διεξήχθη στο Ρέντη το μεσημέρι του Σαββάτου ο Ολυμπιακός επικράτησε με 4-0 του Πλατανιά.

Η ομάδα του Τάσου Θέου έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και είχε και δυο δοκάρια. Στο 21' ο Ολυμπιακός ανοίγει το σκορ με τον Βοϊλη (1-0) μετά από πάσα του Ζιάκα ενώ στο 35' είχε δοκάρι με τον Νεοφυτίδη και στο 40' με τον Ντουμάνη!

Στο 68' η ομάδα μας πέτυχε και 2ο γκολ με τον Σταυρόπουλο ενώ στο 80' ο Τσιριγώτης μετά από ασίστ του Βοϊλη "γράφει" το 3-0. Το τελικό σκορ (4-0) διαμορφώνει ο Βοϊλης με κεφαλιά στο 86΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Φιτόπουλου.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Τάσος Θέος σημείωσε: "Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη και για την εμφάνιση. Τέτοιες νίκες μας βοηθούν στον ψυχολογικό κομμάτι και μας δίνουν ώθηση να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυνατά. Η ομάδα δείχνει καλά στοιχεία και από παιχνίδι σε παιχνίδι θα είναι καλύτερη".

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Κακάμης, Παπαγγελής (79' Γαλούπης), Παπαδόπουλος, Γκοτζαμανίδης, Νεοφυτίδης (73' Παπαγεωργίου), Ντουμάνης (76' Τσιριγώτης), Φιτόπουλος, Βοΐλης, Κατσούκης (57' Οικονομίκος), Ζιάκας (66' Σταυρόπουλος).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Χνάρης, Μαρουλάκης, Αργυρουδάκης, Γιακουμάκης (71' Σηφακάκης), Αναγνωστόπουλος (55' Αναστασόπουλος), Κουτσουπιάς, Κατσαρός, Κακαβελάκης, Ντόις, Σταυρουλάκης (73' Μαλανδράκης), Κομισόπουλος.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :