Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

ΣΥΝΘΗΜΑ... ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ ΑΠΟ ΧΑΚΕΤ!


Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ο Ντάνιελ Χάκετ μέσω του SDNA δίνει το σύνθημα της... αντεπίθεσης για την ομάδα του.

Αναλυτικά...

Οι ερυθρόλευκοι στην 5η «στροφή» της Euroleague υποδέχτηκαν την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά φάνηκαν υπέρ του δέοντος... φιλόξενοι, καθώς η πρωταθλήτρια Ευρώπης είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης στη μεγαλύτερή της διάρκεια κι έφυγε από το ΣΕΦ έχοντας κάνει το 5/5.

Ο Ντάνιελ Χάκετ λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε για το τι έφταιξε για τους πρωταθλητές Ελλάδας απέναντι στην καλοδουλεμένη ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη και στάθηκε κυρίως στο τι... δεν έκαναν ο ίδιος και συμπαίκτες του.

«Δεν είμαι αυτός που πρέπει να κάνω την ανάλυση του αγώνα, αλλά επιτρέψαμε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας να κάνει το παιχνίδι της. Δεν κάναμε το παιχνίδι μας και πρέπει να βελτιωθούμε ενόψει της συνέχειας. Κι εγώ και οι συμπαίκτες και η ομάδα πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροί», τόνισε αρχικά ο Ιταλοαμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού, ο οποίος εν συνεχεία πρόσθεσε:

«Είχαμε πολλά προβλήματα από το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης. Πολλοί θα πουν για την επίθεσή μας, καθώς στη δεύτερη περίοδο σημειώσαμε μόλις 7 πόντους, αλλά νομίζω πως τα προβλήματα ξεκίνησαν από την άμυνά μας. Χάσαμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ, δώσαμε πόντους στην ΤΣΣΚΑ και δεν καταφέραμε να τρέξουμε στο ανοιχτό γήπεδο. Δεν μπορέσαμε να βρούμε ρυθμό από την άμυνά μας και ήμασταν νευρικοί στην επίθεση».

Οι γηπεδούχοι κατά την διάρκεια του αγώνα εκνευρίστηκαν από κάποιες εκ των αποφάσεων των ρέφερι, αλλά ο Ντάνιελ Χάκετ δεν θέλησε να πάρει θέση, καθώς γνωρίζει πως η δουλειά του είναι διαφορετική. «Δεν θέλω να μιλήσω για την διαιτησία, καθώς εμένα ο ρόλος μου είναι διαφορετικός. Είμαι παίκτης και η δουλειά μου είναι να παίζω. Δεν είμαι αρμόδιος να μιλήσω για την διαιτησία», τόνισε ο Ντάνιελ Χάκετ, ο οποίος, ορθώς, επικεντρώθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι, παρότι - όπως γνωρίζει και ο ίδιος - το παιχνίδι με την «ομάδα του στρατού» δεν του... πήγε παρά τις προσπάθειές του.

Ο Ολυμπιακός πλέον καλείται να καλύψει το... χαμένο έδαφος από την πρώτη του φετινή εντός έδρας νίκη, αλλά ο Ντάνιελ Χάκετ μάς υπενθύμισε καταλήγοντας πως «η Euroleague είναι ένας μαραθώνιος και πως υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος. Δεν μπορώ να πω κάτι για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Γαλατάσαραϊ (11/11), καθώς προηγείται η αναμέτρηση με τον Αρη στη Θεσσαλονίκη. Θα δουλέψουμε για να είμαστε έτοιμοι, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε πως και οι αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος είναι δύσκολο. Θα δούμε τα λάθη μας, ώστε να τα διορθώσουμε και να βελτιώσουμε συγχρόνως και τις αδυναμίες μας, καθώς απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν είχαμε καλή εικόνα».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :