Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

ΤΟ ΠΑΛΕΨΕ ΑΛΛΑ... ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ! *BINTEO*


Τέσσερα γκολ και πολλές ευκαιρίες είχε το παιχνίδι της Γιουνγκ Μπόις με την Λουκέρνη, το οποίο τελικά έληξε ισόπαλο... 2-2.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με το γκολ του Χάας, κατάφερε στο δεύτερο ημίχρονο να κάνει την ανατροπή με τα γκολ των Ραβέ (47’) και Κούμπο (85’), όπως η Λουκέρνη δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ισοφάρισε σε 2-2 με τον Σνόιβιλ (92’).

Στον αγώνα με την Λουκέρνη η Γιουνγκ Μπόις είχε δύο πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο και παραχώρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων στους γηπεδούχους, ενώ στο δεύτερο ήταν πολύ καλύτερη.

Η ευρωπαϊκή αντίπαλος του Ολυμπιακού βγήκε στην επίθεση και δημιούργησε πολλές φάσεις στα καρέ των γηπεδούχων. Το γκολ του Κούμπο 5 λεπτά πριν την συμπλήρωση των 90 έμοιαζε... λυτρωτικό για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι όμως μετά το γκολ γύρισαν στην άμυνα και ισοφαρίστηκαν στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Μετά το πέρας της 14ης αγωνιστικής η Γιουνγκ Μπόις βρίσκεται στην 3η θέση με 23 πόντους, ενώ η Λουκέρνη παρέμεινε στην 4η με 20 βαθμούς.

Η εντεκάδα της Γιουνγκ Μπόις: Μβογκό, Λέτσιακς, Φον Μπέργκεν, Νούχου, Μπαμπού, Σκικ (65’ Κούμπο), Σανόγκο, Ζακάρια (46’ Μπερτόνε), Ραβέ, Φράι (75’ Σουλεϊμάνι) και Οαρό.

Δείτε τα highlights του αγώνα : 

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :