Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

ΜΠΟΤΙΑ : ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ!


Ο Αλμπέρτο Μποτία τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του είναι σίγουροι και ενωμένοι για τη συνέχεια...

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

Για τη τρίτη νίκη στο τρίτο ντέρμπι και για την κριτική που είχε γίνει στην ομάδα: «Είμαι ικανοποιημένος για τη σημερινή νίκη αλλά και γενικότερα για το πώς μας έχουν έρθει αυτά τα παιχνίδια (τα ντέρμπι). Πιστεύω στην ομάδα μας. Είμαστε ενωμένοι και σίγουροι. Δεν μας ενοχλεί η κριτική, μόνο καλό μας κάνει».

Για τον καθοριστικό ρόλο που είχε στην έκβαση του παιχνιδιού με το τάκλιν στον Λέτο και τη κεφαλιά για το 1-0: «Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Ακόμα κι αν σου πει κάποιος ότι θα έρθουν έτσι τα πράγματα, είναι δύσκολο να το πιστέψεις. Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου, είναι απρόβλεπτο».

Για το πώς αισθάνεται: «Είχαμε κατοχή της μπάλας, νικήσαμε ένα ντέρμπι. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και έτσι θα συνεχίσουμε».

Για το ότι παίζουν πολύ καλύτερα εντός έδρας: «Είναι φυσιολογικό γιατί παίξαμε δύσκολα παιχνίδια, σε δύσκολες έδρες. Οι αντίπαλοί μας έχασαν σε εκείνες τις έδρες. Αυτό δείχνει ότι το πρωτάθλημα είναι δύσκολο».

Για το χειροκρότημα που εισέπραξε: «Όταν κάνω καλά τη δουλειά μου, ο κόσμος με ανταμοίβει. Είναι πολύ όμορφο αυτό. Ο δρόμος είναι μακρύς και θέλω να συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

Για το αν «τελείωσε» το πρωτάθλημα: «Όχι, δεν είναι έτσι, είμαστε ακόμα στην αρχή, έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα. Πρέπει να συνεχίσουμε να μαζεύουμε βαθμούς και να κοιτάμε την ομάδα μας».

Για τις αψιμαχίες του με τον Λέτο: «Είναι πράγματα που συμβαίνουν στο γήπεδο, λόγω της έντασης αλλά μένουν στο γήπεδο. Έξω δεν συμβαίνουν ποτέ».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :