Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ : ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗ ΓΑΛΑΤΑ!


Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος κατά την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού για την Πόλη, όπου αντιμετωπίζει αύριο την Γαλατάσαραϊ (19:00, Nova) ,τόνισε πως θα είναι μια δύσκολη μάχη και η ομάδα πρέπει να είμαι πνευματικά έτοιμη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Coach του θρύλου:


Για την Γαλατάσαραϊ και την πορεία της μέχρι τώρα:

«Πιστεύω πως τα αποτελέσματα αδικούν την Γαλατάσαραϊ. Είναι μία πολύ καλή ομάδα. Εχει πολύ γεμάτο ρόστερ. Εχει δύο μην πω και τρεις ταλαντούχους παίκτες σε κάθε θέση. Εχει πλούσιο ρόστερ κι έμπειρους παίκτες στην Euroleague. Το ότι δεν έχει κάνει νίκη είναι πλασματικό και τους δίνει έξτρα κίνητρο για το παιχνίδι αυτό».

Για την αποστολή του Ολυμπιακού:

«Η αποστολή μας είναι πολύ δύσκολη. Ξέρουμε πως η Γαλατάσαραϊ θα έχει την βοήθεια του κόσμου. Η έδρα της είναι πολύ σκληρή. Θα έχουμε δύσκολο έργο. Εχω ζητήσει κι έχουμε δουλέψει για να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε καθόλου και πρέπει να είμαστε συνεχώς προετοιμασμένοι. Θα είναι μία δύσκολη μάχη και πρέπει να είμαστε πνευματικά έτοιμοι»

Για το πού πιστεύει ότι θα κριθεί το ματς: 

«Πιστεύω πως θα είναι στο ποιος θέλει πιο πολύ τη νίκη. Οι αντίπαλοί μας έχουν παίξει τρία ματς στην έδρα τους και τα έχουν χάσει. Σίγουρα το θέλουν πολύ, αλλά σίγουρα πρέπει να δείξουμε πως το θέλουμε περισσότερο».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :