Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

ΚΑΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΡΕΤΣΟΥ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ!


Καμία σκέψη για παραχώρηση του Παναγιώτη Ρέτσου δεν υπάρχει στον Ολυμπιακό, παρόλο που υπάρχει ενδιαφέρον από πολλές ευρωπαϊκές ομάδες που έχουν παρακολουθήσει τον νεαρό αμυντικό.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος, όπως σας έχουμε ενημερώσει.

Ο νεαρός αμυντικός του Ολυμπιακού έχει μπει στο... μάτι ξένων ομάδων, οι οποίες πάντα παρακολουθούν παίκτες στην ηλικία του (18 ετών) που δείχνουν να έχουν λαμπρό ποδοσφαιρικό μέλλον.

Δεν είναι λίγα τα ονόματα που έχουν ακουστεί πως ενδιαφέρονται για τον Ρέτσο, με την Φιορεντίνα και την Τζένοα να είναι οι τελευταίες που προστέθηκαν στη... λίστα των υποψήφιων.

Όπως γράφει η Live Sport, όμως, στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει καμία σκέψη παραχώρησης του νεαρού, αφού θεωρούν πως έχει να προσφέρει πολλά στην ομάδα και εκτιμούν πως η τιμή του θα ανέβει πιο πολύ μελλοντικά.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :