Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

ΤΡΕΧΕΙ ΓΙΑ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΤΣΑΪΡΕΛΗΣ


Σε εξετάσεις θα υποβληθεί ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, προκειμένου το ιατρικό επιτελείο του Άρη να διαπιστώσει σε ποια κατάσταση βρίσκεται ο Έλληνας φόργουορντ ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Άμεσα αναμένεται να ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Μιχάλη Τσαϊρέλη ενόψει του δύσκολου ματς του Άρη με τον πρωταθλητή Ελλάδας.

Ο Έλληνας φόργουορντ, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με την Ιρόνι Ναχαρίγια, εξαιτίας ενοχλήσεων στη μέση και με την επιστροφή της αποστολής από το Ισραήλ θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Πάντως, υπάρχει αισιοδοξία στην ομάδα της Θεσσαλονίκης πως ο Τσαϊρέλης θα προλάβει την αναμέτρηση με τους ερυθρόλευκους, καθώς σε αντίθετη περίπτωση, η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη θα έχει ένα επιπλέον πρόβλημα στη φροντ λάιν της, από τη στιγμή που δεν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του ο τραυματίας, Βασίλης Καββαδάς.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :