Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

ΚΑΡΕΜΠΕ : ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΕΠΙΠΕΔΟΥ... CHAMPIONS ΚΑΙ EUROPA LEAGUE ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ


Για το ματς της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό μίλησε ο Κριστιάν Καρεμπέ, με τον σύμβουλο στρατηγικής του Ολυμπιακού να τονίζει ότι το "τριφύλλι" θα πρέπει να τύχει φιλοξενίας επιπέδου... Τσάμπιονς Λιγκ.

Την άποψη ότι πρέπει να φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό σαν να είναι παιχνίδι Τσάμπιονς Λιγκ, εξέφρασε με δηλώσεις του στη Nova ο Κριστιάν Καρεμπέ.

Αναλυτικά όσα είπε ο σύμβουλος στρατηγικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Για το παιχνίδι με την Αστάνα: «Νομίζω ότι αξίζαμε ίσως τη νίκη. Ήταν δύσκολο, γιατί σκόραραν και προηγήθηκαν, αλλά καταφέραμε να επιστρέψουμε και προσπαθήσαμε για τη νίκη. Και οι δύο ομάδες άξιζαν την ισοπαλία. Φυσικά θέλαμε κάτι καλύτερο, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο και πρέπει να το σεβαστούμε».

Για το ματς με τον ΠΑΟ: «Σίγουρα ο προπονητής κατάφερε να κάνει rotation και οι βασικοί θα επιστρέψουν. Ελπίζω ότι θα είναι φρέσκοι και έτοιμοι να κάνουν μία καλή εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό, γιατί φυσικά ο στόχος είναι ο τίτλος. Δείχνουμε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον μεγάλο αντίπαλό μας, ο οποίος έχει καλούς και ταλαντούχους παίκτες. Πρέπει να δείξουμε φιλοξενία επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ. Ο κόσμος πρέπει να είναι στο πλευρό μας, να μας υποστηρίξει και να φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό σαν να ήταν ευρωπαϊκό παιχνίδι. Ελπίζουμε ότι δεν θα υπάρξουν συμπεριφορές που θα δυσκολέψουν το παιχνίδι».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :