Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

ΜΙΤΣΟΦ ΚΑΙ ΚΟΚΣΑΛ ΓΙΑ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (ΡΗΟΤΟ)


Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκαν οι δηλώσεις των Μίτσοφ και Κοκσάλ σε τουρκικό ΜΜΕ, σχετικά με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Γαλατασαράι στην Τουρκία.

Οι δύο παίκτες των Τούρκων, μίλησαν για την αμέριστη συμπαράσταση που έχουν σε κάθε αγώνα από τους οπαδούς τους και τόνισαν πως πρέπει να πάρουν την... 1η νίκη στη διοργάνωση κόντρα στους ερυθρόλευκους.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μίτσοφ: «Δεν έχουμε κάνει το ξεκίνημα που θα θέλαμε στην Ευρωλίγκα. Στην πραγματικότητα, εκεί που έχουμε πρόβλημα, είναι στην άμυνά μας. Ως ομάδα γνωρίζαμε από την αρχή ότι χρειαζόμασταν κάποιο χρόνο, αλλά τώρα θέλουμε τη νίκη. Ελπίζω να συμβεί αυτό απέναντι στον Ολυμπιακό. Αν παίξουμε καλή άμυνα, μπορούμε να κερδίσουμε αυτόν το δύσκολο αγώνα, μπροστά στους οπαδούς μας στο «Αμπντί Ιπεκτσί» που μας δίνουν μεγάλη στήριξη. Αυτοί είναι οι καλύτεροι οπαδοί στην Τουρκία. Σε κάθε παιχνίδι παίζουμε μπροστά σε ενθουσιώδες κοινό που μας δίνει έξτρα δύναμη. Θέλουμε να κερδίσουμε γι’ αυτούς σε αυτό το ματς».

Ο Κοκσάλ, τόνισε: «Ακόμη δεν έχουμε κερδίσει. Έχουμε παίξει πολύ δύσκολους αγώνες. Τώρα παίζουμε με τον Ολυμπιακό. Θα παίξουμε μπροστά στον δικό μας κόσμο και θέλουμε την πρώτη νίκη μπροστά στο πλήθος μας. Χάσαμε παιχνίδια που μπορούσαμε να κερδίσουμε. Τώρα ετοιμαζόμαστε για να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε απέναντι στον Ολυμπιακό και να κερδίσουμε».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :