Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

ΓΙΑ ΤΟ «ΔΙΠΛΟ» ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ Ο ΘΡΥΛΟΣ!


Στην Κωνσταντινούπολη, όπου κατέκτησε το δεύτερο ευρωπαϊκό του και έγραψε μια από τις χρυσές σελίδες στην ιστορία του, αγωνίζεται απόψε (19:00, NS2) ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει στο Αμπντί Ιπεκτσί την Γαλατάσαραϊ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Οι ερυθρόλευκοι μετά την εντός έδρας ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας θέλουν πάση θυσία τη νίκη στη Πόλη. Το παιχνίδι με την τουρκική ομάδα, ωστόσο, δεν θα είναι εύκολο και αυτό το γνωρίζουν καλά οι πρωταθλητές Ελλάδας.

Η Γαλατά μπορεί να μην έχει πετύχει ακόμα νίκη στη διοργάνωση, ωστόσο, στην έδρα της είναι πολύ επικίνδυνη. Η ομάδα του Αταμάν, όπως ανέφερε και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για την Πόλη, χρειάζεται πολύ προσοχή.

Ο προπονητής του Θρύλου, πάντως, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, αφού και ο Μάντζαρης, ο οποίος την Τετάρτη ακολούθησε μέρος της προπόνησης, λόγω τενοντίτιδας στο γόνατο, «πέταξε» μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και πλέον ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τον υπολογίζει κανονικά.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :