Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

ΝΤΕΣΠΟΤΟΒΙΤΣ : ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΓΙΑ ΜΑΣ Η... ΑΠΟΥΣΙΑ ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ!


Ο Τζόρτζε Ντεσπότοβιτς μιλώντας για την αναμέτρηση της Αστάνα με τον Ολυμπιακό, τόνισε πως οι Καζάκοι στην έδρα τους μετράνε ένα σερί νικών και θέλουν να το επεκτείνουν, ενώ αναφέρθηκε και στην απουσία του Μιλιβόγεβιτς.

Αναλυτικά όσα είπε ο  Σέρβος επιθετικός της Αστάνα:

 «Είναι πολύ δύσκολη η αποστολή μας, το διαπιστώσαμε και στην Ελλάδα, όπου ο Ολυμπιακός πέτυχε μια μεγάλη νίκη. Ωστόσο, αύριο παίζουμε στην έδρα μας, είμαστε πεισμωμένοι και θέλουμε να αποδείξουμε στον κόσμο μας τι είμαστε ικανοί να κάνουμε. Στην έδρα μας έχουμε να  χάσουμε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα κι ελπίζω να συνεχίσουμε το σερί. Ξέρουμε τι λάθη κάνουμε εκτός και είμαστε σίγουροι πως μπορούμε να τα περιορίσουμε» 

Για την απουσία του Μιλιβόγιεβιτς:

«Είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα για την ομάδα μου, αφού είναι εξαιρετικός παίκτες. Θα κάνουμε τα πάντα αύριο για να κάνουμε τους οπαδούς μας χαρούμενους».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :