Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2016

ΚΑΡΕΜΠΕ : ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΣΤΑΝΑ, ΕΝΟΨΕΙ... ΝΤΕΡΜΠΙ!


Ο Κριστιάν  Καρεμπέ μίλησε στην ιστοσελίδα του Καζακστάν «Sports.kz» για την πορεία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, το ματς με τον Παναθηναϊκό, την Αστάνα αλλά και το Καζακστάν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καρεμπε:

Για τον Ολυμπιακό και την πορεία του στην Ευρώπη: 

«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να περάσουμε τους ομίλους στο Γιουρόπα. Μας περιμένει ένα δύσκολο ματς με την Αστανά. Το ξέρουμε γιατί παίζει καλά στο γήπεδό της και το να πάρουμε το τρίποντο εκεί θα είναι δύσκολο».

Για το ντέρμπι με Παναθηναϊκό:

« Όχι κοιτάξτε είναι άλλα ματς και άλλες διοργανώσεις. Φυσικά και θα προετοιμαστούμε πολύ καλά και σοβαρά για τον Παναθηναϊκό αλλά αύριο (σήμερα) παίζουμε με την Αστανά και θα κάνουμε κάθε προσπάθεια να κερδίσουμε. Είναι σημαντικό το να πάρουμε τη νίκη διότι θα μας τονώσει την ψυχολογία και θα μας δώσει αυτοπεποίθηση για το ντέρμπι με Παναθηναϊκό. Και γενικά αυτοπεποίθηση για το μέλλον. Την ίδια στιγμή παραμένει στόχος μας να πάρουμε το πρωτάθλημα στην Ελλάδα».

Για τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει από Αστανά: 

«Φυσικά θυμάμαι τους επιθετικούς της, Τουμάσι και Καπανάγκα. Στην Αστανά υπάρχουν αρκετοί γρήγοροι παίκτες τους οποίους θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα. Επίσης υπάρχει και το συνθετικό χόρτο, στο οποίο δεν είμαστε μαθημένοι. Αλλά είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει».

Για το Καζακστάν: 

«Έχω επισκεφθεί το Καζακστάν μετά από πρόσκληση του προέδρου της χώρας. Το 2007 στα εγκάνια μίας αθλητικής εγκατάστασης. Ναι η πρωτεύουσα έχει αλλάξει δραματικά τα τελευταία χρόνια. Έχει εντυπωσιακές ομορφές. Ξέρω πως υπάρχουν και αλλαγές σε σχέση με την πόλη Αλμάτι και την Αστανά και πως η Αστανά είναι πια η πρωτευόυσα και όχι το Αλμάτι».

Για τις πιθανότητες νίκης: 

«Έχουμε μπροστά μας ένα δυνατό και ενδιαφέρον ματς. Θα έλεγα ένα 50 - 50 για τη νίκη».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :