Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016

ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ... «ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ»!


Την προσεχή Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με δημοσιεύματα, το «ραντεβού της χρονιάς» ανάμεσα στους κ.κ. Μαρινάκη, Αλαφούζο, Μελισσανίδη και Σαββίδη με τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

Ξεκάθαρο είναι το μήνυμα που έστειλε από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία του αθλητισμού ο Γιώργος Βασιλειάδης.

«Ηρεμήστε ή Grexit», φαίνεται πως είναι το μήνυμα που έχει στείλει ο νέος υφυπουργός Αθλητισμού, δείχνοντας αποφασισμένος να βάλει... λουκέτο στο πρωτάθλημα.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο κ. Βασιλειάδης θα έχει, εκτός από ξεχωριστές συναντήσεις με καθέναν από τους μεγαλοπαράγοντες των ΠΑΕ (Μαρινάκη, Αλαφούζο, Μελισσανίδη και Σαββίδη), αλλά και με όλους τους ισχυρούς άνδρες των ομάδων.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Live Sport, πριν από τη συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού με τους «big 4» θα προηγηθεί συνάντησή τους με τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη (16/11).

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Βασιλειάδης αναμένεται να έχει συνάντηση τη Δευτέρα ή την Τρίτη με τους αξιωματούχους της FIFA και της UEFA, αν και θεωρείται σίγουρο πως ο κ. Κουτσοκούμνης θα έχει ενημερώσει άπαντες για τις τελευταίες εξελίξεις, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :