Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

ΣΤ'ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ Ο... ΝΤΑΝΣΤΟΝ! (PHOTOS)


Μία ευχάριστη... έκπληξη περίμενε τους παίκτες του Ολυμπιακού μετά το τέλος του αγώνα με την Γαλατάσαραϊ, καθώς στα αποδυτήρια τους περίμενε ο πρώην συμπαίκτης τους, Μπράιαντ Ντάνστον.

Εδώ και περίπου ενάμισι χρόνο, ο Ντάνστον κατοικοεδρεύει στην Τουρκία, αφού αγωνίζεται με την φανέλα της Αναντολού Εφές. Λίγο μετά την επιστροφή του από το Μιλάνο όπου η ομάδα του ηττήθηκε από την Αρμάνι, αποφάσισε να επισκεφτεί το «Αμπντί Ιπεκτσί» για να παρακολουθήσει την πρώην ομάδα του τον Ολυμπιακό απέναντι στην Γαλατάσαραϊ, όπως σας έχουμε ενημερώσει (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Ο Αμερικανός σέντερ, περίμενε μετά το παιχνίδι καρτερικά τους πρώην συμπαίκτες και φίλους του έξω από τα αποδυτήρια και είχε συνομιλία και θερμό εναγκαλισμό με όλους. Ο «Ντι», όπως τον αποκαλούν οι ερυθρόλευκοι, ήταν χαρούμενος που έβλεπε ξανά φίλους και γνωστούς και είχε ιδιαίτερη συζήτηση με τους Λοτζέσκι, Αγραβάνη και Πρίντεζη, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες του "sportfm.gr".




Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :