Σάββατο 8 Μαΐου 2010

ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΚΟΜΝΗΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ


Αλλαγές στην κλήρωση των πρωταθλημάτων προανήγγειλε ο εκτελεστικός διευθυντής της Σούπερ Λίγκας, Πατρίκ Κομνηνός με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό "NovaΣΠΟΡ Fm".

Τόνισε ότι θα μπει κλειδάριθμος που δεν θα επιτρέπει την διεξαγωγή ντέρμπι στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος(!!!) :

"Στην κλήρωση του νέου πρωταθλήματος θα υπάρξουν τέτοιου είδους προβλέψεις. Ήδη, ο ορισμός της έναρξης του νέου πρωταθλήματος αποφεύγει αυτό το πρόβλημα που είχαμε πέρυσι.

Συμφωνώ πως πρέπει να μπουν τέτοιου είδους δικλείδες στο πλαίσιο ενός πιο ανταγωνιστικού πρωταθλήματος. Έτσι ώστε να μην είναι τα ντέρμπι τόσο νωρίς, να έχουν μια λογική διασπορά ή έστω ένα ισορροπημένο μοίρασμα των σημαντικών αγώνων".

*** Tίποτε άλλο θέλετε;;; Τι φόβος σας έχει πιάσει ;;; Μήπως ο Παναθηναϊκός παίξει κεκλεισμένων των θυρών με τον...Ολυμπιακό ας πούμε; Δηλαδή φέτος που είχαν 60.000 οπαδούς τους στο ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό, τι πέτυχαν ; Αγάλματα...

Ο κόσμος γελάει με τα καμώματά σας, και ο Ολυμπιακός καλά θα κάνει να ξυπνήσει και να μην αφήσει να περάσουν τα παιχνίδια των....πονηρών!


Τέτοιες...πατέντες, μόνο στο Ελληνικό ποδόσφαιρο μπορούν να εφευρεθούν...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :