Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ Ο Π.ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ : "AN ΞΑΝΑΔΩ ΤΕΤΟΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ"!


Η χθεσινή ήττα του Ολυμπιακού στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ των ανδρών από τον Παναθηναϊκό, έχει βαρύνει το κλίμα στους κόλπους της ομάδας, τόσο στα υψηλά κλιμάκια όσο και στην τεχνική ηγεσία και τους παίκτες.

Στο ΟΑΚΑ έδωσε το παρών ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα κατέβηκε στ'αποδυτήρια του ΟΑΚΑ και φέρεται να είπε στους παίκτες ότι αν η ομάδα πραγματοποιήσει μια ανάλογη εμφάνιση και την Κυριακή, τότε θα παραιτηθεί!!!

Νωρίτερα,σας αναφέραμε για την ένταση που υπήρξε στον πάγκο του Ολυμπιακού, ανάμεσα στον Γιάννη Μπουρούση, τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τον Μίλαν Τόμιτς http://olympiacos-blog.blogspot.com/2010/05/enta_27.html.

Ανάλογο ήταν το κλίμα και στ'αποδυτήρια της ομάδας που ο Λίνας Κλέιζα παραλίγο να έρθει στα χέρια με τον Γιάννη Μπουρούση. Η κατάσταση μύριζε μπαρούτι, ενώ ιδαίτερα εκνευρισμένοι ήταν ο Μίλος Τεόντοσιτς και Θοδωρής Παπαλουκάς.

Ο αγώνας της Κυριακής στο ΣΕΦ έχει πλεόν μεγάλη σημασία για τον Ολυμπιακό. Μία ενδεχόμενη ήττα μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες, αφού μετά η υπόθεση τίτλος θα είναι άπιαστο όνειρο. Πόσο μάλλνο αν συνοδευτεί και με παρόμοια άθλια εμφάνιση...

Μέσα σε όλα αυτά, συνυπολογίστε και τον κόσμο που βράζει, τόσο με τον Γιαννάκη, όσο και με κάποιους από τους παίκτες της ομάδας -κυρίως του ακριβοπληρωμένους- για να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι ο αγώνας της Κυριακής είναι οριακός.

Τα σχόλια του κόσμου του Ολυμπιακού, κυρίως για τον Γιαννάκη, αλλά και για τους παίκτες της ομάδας, όπως εκφράστηκαν στις διάφορες εκπομπές, τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές, αλλά και στα διάφορα sites και blogs στο ίντερνετ, μόνο κολακευτικά δεν είναι...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :