Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ Ο ΝΤΟΥΝΤΟΥ;;;


Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας "sportdog.gr" ο Ντουντού είναι προβληματισμένος με την κατάσταση που επικρατεί στον Ολυμπιακό και δεν αποκλείεται να θέσει θέμα μεταγραφής του!

Φήμες μάλιστα, θέλουν τον μάνατζερ του Βραζιλιάνου χαφ να ψάχνει ήδη για προτάσεις στο εξωτερικό,και ιδιαίτερα από την Ισπανία.

Ο Ντουντού θα επιστρέψει στην Ελλάδα για την πρώτη της ομάδας (14/6) και θα περιμένει τις διοικητικές εξελίξεις. Αν τελικά ο Ολυμπιακός του ζητήσει να μειωθούν οι αποδοχές του, τότε είναι δεδομένο ότι θα υπάρξει θέμα, αφού ο Βραζιλιάνος δεν δείχνει να δέχεται κάτι τέτοιο,και ακούστηκε μάλιστα πως θα δώσει εντολή στον μάνατζέρ του να προχωρήσει το θέμα μεταγραφής του.

Βέβαια, ο Ολυμπιακός τον έχει "δέσει" με ρήτρα 8,5 εκ ευρώ, stο συμβόλαιό του που λήγει το 2013,αλλά αν του προτείνει μείωση, τότε και αυτός βρίσκει "πάτημα" για να φύγει...

* Κύριοι της διοίκησης, που πάμε;;;;;;;;;;
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :