Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ


Το τμήμα κολύμβησης του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ βρίσκεται πλέον σε τραγική κατάσταση. Η διοίκηση οφείλει χρήματα σε όλους του αθλητές αλλά και στους προπονητές.

Δυστυχώς, αν δεν δοθεί άμεσα λύση θα ακολουθήσουν αγωγές από του κολυμβητές ενώ ο Νίκος Γέμελος, ο προπονητής του τμήματος για πρώτη φορά μετά από το 1972 σκοπεύει να φύγει από τον σύλλογο.

Σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης αντιμετωπίζουν οι κολυμβητές της ομάδας μας και αξίζει να αναφέρουμε πως ακόμη και στον Σπύρο Γιαννιώτη, ο οποίος είναι διαφήμιση για τον σύλλογο, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ χρωστάει 18.000 ευρώ. Επιπλέον εδώ και μήνες έχει κατατεθεί αγωγή από την Άντα Τερζή και οι πληροφορίες μας θέλουν και την Αμαρυλλίς Αγγουριδάκη να είναι έτοιμη και αυτή να καταθέσει αγωγή.

Το συνολικό ποσό των οφειλών του συλλόγου δεν ξεπερνά τα 100.000 ευρώ αλλά εάν δεν υπάρξει κάποια ρύθμιση σύντομα θα οδεύει προς διάλυση ένα από τα πιο ιστορικά τμήματα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Θα είναι ντροπή για την οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ να διαλύσει το τμήμα Κολύμβησης,που τόσες χαρές μας έχει προσφέρει…

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :