Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΠΟΑ ΚΑΙ Η "ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ" ΜΑΡΙΝΑΚΗ...


Από σήμερα θα έχουμε στην παρέα μας, στην στήλη "ΑΠΟΨΕΙΣ" και τον "Mpraxami7"...

Τα θέματα στη συγκεκριμένη στήλη αποτελούν προσωπικές θέσεις και πιστεύω από γνήσιους γαύρους...

Καλώς όρισες φίλε και καλά γραπτά...

==========================================================

Επειδή τα ΜΜΕ δεν λένε την αλήθεια για την διάλυση του ΠΟΑ και επειδή και εσείς κύριοι στον «πολυμετωπικό» δεν λέτε την αλήθεια στους δικούς σας, την αλήθεια αυτή που εξηγεί τους λόγους διάλυσής σας θα σας την πούμε εμείς από εδώ. Το βέβαιο είναι πως το περσινό νταμπλ το πληρώσατε παραπάνω από την τιμή του (ίσως όχι μόνο σε παίχτες).

Λοιπόν κύριοι εκεί στην Παιανία, είχατε έναν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ τον βασικό αντίπαλο να κάνει ένα διάλειμμα από 5 συνεχόμενα πρωταθλήματα και έναν Κόκκαλη κορεσμένο και κουρασμένο.

Φέτος αυτό δεν υπάρχει και το ΘΗΡΙΟ ξύπνησε και πάει για καινούργια ρεκόρ. Τώρα ΗΓΕΤΗΣ μας είναι ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ που το καλοκαίρι δαπάνησε μόνος του όσα έχετε δαπανήσει εσείς και περισσότερα.

Τραπήκατε σε φυγή γιατί είδατε ότι απέναντι σας έχετε έναν ΗΓΕΤΗ που έχει όρεξη και πάθος για τον ΘΡΥΛΟ μας. Πάθος για κατάκτηση νέων ρεκόρ και πάθος για να δημιουργήσει ένα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ που θα πρωταγωνιστεί όχι μόνο μέσα στη χώρα, γιατί αυτό είναι δεδομένο, αλλά να δημιουργήσει έναν ΘΡΥΛΟ που θα είναι ανταγωνιστικός και στην Ευρώπη!

Δεν είναι τυχαίο ότι λάκισαν όλοι (όπως κάνετε και εσείς οι οπαδοί όταν βλέπετε κόκκινο) από τον ΠΟΑ όταν ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ πήγε στο +5. Όπως καταλαβαίνετε βαζέλια από εδώ και πέρα έρχονται δύσκολα χρόνια για εσάς και μεγάλες χαρές για εμάς.

Τώρα η υποχρέωση του Μαρινάκη είναι μην σταματήσει πουθενά! Να δημιουργήσει έναν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ πέρα από τα Ελληνικά δεδομένα και να κάνει τα όνειρα του κόσμου του ΘΡΥΛΟΥ πραγματικότητα. Να φτάσει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας πολύ ψηλά! Εμείς ο λαός του ΘΡΥΛΟΥ μας, ο 12ος παίκτης θα είμαστε πάντα δίπλα του, όπως άλλωστε κάνουμε συνεχώς!

Θα είμαστε ΑΣΠΙΔΑ σε όποιον πάει να βλάψει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας και τον ΗΓΕΤΗ του.

Θα είμαστε ΑΣΠΙΔΑ σε όποιον θελήσει να σταματήσει τα όνειρά μας! Κανείς μα κανείς δεν θα το τολμήσει και όλες αυτές οι προσπάθειες θα πέσουν στον κενό! Θα αποτύχουν …γιατί αυτό τους ταιριάζει να είναι ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ παντού!

ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑ:
ΙΣΧΥΡΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ
ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ…

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ! ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ!

ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ …ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΣΑΙ!
ΦΕΡΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ… ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ!

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΟΤΕ …ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ!

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΡΥΛΟΣ!

MPRAXAMI7

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :