Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

«ΕΦΥΓΕ» ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΜΠΟΒΟΛΕΝΤΑ *ΒΙΝΤΕΟ*


Ο Ιταλός βολεϊμπολίστας Βίγκορ Μποβολέντα, στη διάρκεια του αγώνα της ομάδας του, Φορλί με τη Ματσεράτα, ένοιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή τα μεσάνυχτα. Σύμφωνα με τους γιατρούς έπαθε οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Ο Μποβολέντα γεννήθηκε 30 Μαϊου 1974 με ύψος 2μ.02 και ήταν παντρεμένος με 4 παιδιά...

Ήταν ένας από τους πιο σπουδαίους αθλητές του σύγχρονου βόλεϊ με χιλιάδες θαυμαστές στον κόσμο αλλά και πολλούς φαν στην Ελλάδα, τόσο λόγω των αγώνων του κόντρα στην Εθνική ομάδα όσο και σαν αντίπαλος των ελληνικών ομάδων στα Κύπελλα Ευρώπης.




Ο Μποβολέντα είχε κατακτήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 1995 στην Ιαπωνία, ενώ την ίδια χρονιά κέρδισε και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, όπως και το 1999.

Φόρεσε το ασημένιο μετάλλιο στην Ολυμπιάδα της Ατλάντα το 1996 και το ίδιο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό του 2001. Το 1997 στο Πανευρωπαϊκό πήρε το χάλκινο!

Επίσης στο συλλογικό κομμάτι έχει σηκώσει:

3 Τσάμπιονς Λιγκ (Ραβένα)

1 Κύπελλο Κυπελλούχων (Πιατσέντσα)

2 Κύπελλο Συνομοσπονδίας (Ραβένα και Περούτζια,)

2 ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ (Ραβένα)

1 Κύπελλο Κόσμου (Ραβένα)

2 πρωταθλήματα (Ραβένα, Μόντενα)

1 κύπελλο Ιταλίας
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :