Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

STAND BY Ο ΖΑΚ ΡΑΪΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!


Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι έτοιμος να πιάσει δουλειά στον Ολυμπιακό και ήδη έχει κάνει τις πρώτες του σκέψεις για την στελέχωση της ομάδας.

Σε δημοσίευμά του το "SentraGoal.gr" αναφέρει ότι ο Ζακ Ράιτ που... «έβγαλε μάτια» με τη φανέλα του Ρεθύμνου ειδοποιήθηκε να είναι stand by, σε περίπτωση που ο Μπαρτζώκας αναλάβει τον ερυθρόλευκο πάγκο.

Ο Ράιτ που είναι κάτοχος βοσνιακού διαβατηρίου, ήταν σε επαφή με τον Πανιώνιο το τελευταίο διάστημα, αλλά η πιθανή μετακίνηση του Μπαρτζώκα στον Θρύλο μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα…

Ο Αμερικανός είναι γεννημένος στις 5 Φεβρουαρίου του 1985, έχει ύψος 1.88μ. και φέτος έκανε φοβερή χρονιά με το Ρέθυμνο. Σε 22 παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος, έξι φορές αναδείχτηκε MVP, ενώ παρά λίγο να αφήσει τον Δημήτρη Διαμαντίδη εκτός καλύτερης πεντάδας του πρωταθλήματος, για πρώτη φορά!

Ο Ράιτ που φημίζεται για τα εκπληκτικά του αθλητικά προσόντα, είχε 13,6 πόντους με 57% στα δίποντα, 32% στα τρίποντα, 63% στις βολές, 5,5 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 2,5 κλεψίματα κατά μέσο ανά παιχνίδι. Εν συνεχεία μετακόμισε στην κροατική Τσιμπόνα, με την οποία αναδείχτηκε πρωταθλητής Κροατίας.

Με τη λήξη της σεζόν, η Τσιμπόνα του υπέβαλλε πρόταση παραμονής με πολύ καλά λεφτά, ωστόσο, ο ίδιος περιμένει κάτι καλύτερο, θα ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό μεγάλης ομάδας και άκουσε με ικανοποίηση τα μαντάτα των τελευταίων ωρών…
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :