Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΜΟΡΟΖΙΝΙ (VIDEOS & PHOTOS)


Ο Piermario Morosini, σύμφωνα με το πόρισμα της αυτοψίας, έπασχε από συγγενή καρδιοπάθεια, τα αποτελέσματα της οποίας ανακοινώθηκαν χθες και φιλοξενούνται στον ιταλικό Τύπο.

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής της Λιβόρνο, κατέρρευσε στις 14 Απριλίου κατά την διάρκεια του αγώνα με την Πεσκάρα για την Serie B (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ) και άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, πριν προλάβουν να τον επαναφέρουν στην ζωή (δείτε το σχετικό άρθρο ΕΔΩ).

Για να δείτε σε βίντεο το χρονικό του θλιβερού συμβάντος πατήστε ΕΔΩ.

Πλήθος κόσμου αποχαιρέτισε τον Ιταλό ποδοσφαιριστή (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ) και όλοι έμειναν με ένα... ΓΙΑΤΙ;

Η απάντηση...

Η επιστημονική ορολογία της πάθησης του Morosini, που απεβίωσε σε ηλικία μόλις 25 ετών, είναι «αρυθμογενής καρδιομυοπάθεια» και σύμφωνα με το πόρισμα που αριθμεί 250 σελίδες, πρόκειται για μία... «πολύ δύσκολη περίπτωση»!

Επιπλέον, σύμφωνα με τον ειδικό ιατρό που επέλεξε η οικογένεια του, ο Morosini δεν είχε κανένα σύμπτωμα και κατά συνέπεια, κανένας από το περιβάλλον του όλα αυτά τα χρόνια, δεν φέρει ευθύνη για τον θάνατο του.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :