Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

ΣΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΤΗΣ 25ΕΤΙΑΣ Ο ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ!

Στην 56η θέση της λίστας με τους καλύτερους τερματοφύλακες του κόσμου από το 1987 έως σήμερα βρίσκεται ο Αντώνης Νικοπολίδης, σύμφωνα με τη Διεθνή Ομοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου.

Μπορεί ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και νυν βοηθός του Λεονάρντο Ζαρντίμ στον ερυθρόλευκο πάγκο να σταμάτησε το ποδόσφαιρο, αλλά οι διακρίσεις γι’ αυτόν συνεχίζονται. Ο βετεράνος γκολκίπερ, βρίσκεται, σύμφωνα με τη Διεθνή Ομοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου, στην 56η θέση της λίστας με τους καλύτερους τερματοφύλακες του κόσμου από το 1987 έως σήμερα.

Ο Νικοπολίδης συγκέντρωσε 24 βαθμούς, όσους έχουν ο Ιταλός Κριστιάν Αμπιάτι και ο Νορβηγός Έρικ Τόρστβεντ.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο Ιταλός, Τζιανλουίτζι Μπουφόν (Γιουβέντους), που συγκέντρωσε 245 βαθμούς και ακολουθεί ο Ισπανός, Ίκερ Κασίγιας (Ρεάλ Μαδρίτης) με 233. Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν οι παλαίμαχοι πλέον, Έντβιν φαν ντερ Σάαρ με 201, Πίτερ Σμάιχελ με 179 και Όλιβερ Καν με 162.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :