Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΤΟ... ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!»

Τις ευχές τους για καλή επιτυχία στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας, που αρχίζει σήμερα (04/09) έστειλαν στους διεθνείς, οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδας ποδοσφαίρου.

Λίγες ώρες πριν το πρώτο τζάμπολ του 38ου Ευρωμπάσκετ, που θα διεξαχθεί στη Σλοβενία, οι παίκτες της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου ανδρών, έστειλαν ευχές για καλή επιτυχία στους συναδέλφους τους.

Μπορεί το μυαλό τους να βρίσκεται κατ’ αρχήν στα προσεχή παιχνίδια με Λιχτενστάιν (06/09) και Λετονία (10/09) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά δεν ξέχασαν την εθνική ομάδα μπάσκετ, που ξεκινάει σήμερα την προσπάθεια της για μια ακόμη διάκριση.

«Όλοι μαζί θα φωνάξουμε «Ελλάς» πριν από τα τζάμπολ, όλοι μαζί επιδιώκουμε το καλύτερο για την πατρίδα μας» καταλήγει η σχετική δήλωση, που δημοσιεύεται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ.


Αναλυτικά:

«Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με την ευκαιρία της έναρξης του Eurobasket θέλουμε να σας στείλουμε τις ειλικρινείς ευχές μας για καλή επιτυχία στο τουρνουά της Σλοβενίας.

Είστε μέλη μιας διαχρονικά σπουδαίας ομάδας, που έχει κάνει τους Ελληνες υπερήφανους και τους έχει βγάλει στους δρόμους. Η κληρονομιά που κουβαλάτε είναι βαριά, όμως όλοι σας έχετε αποδείξει στο αγωνιστικό τερέν πως είστε άξιοι συνεχιστές των προηγούμενων γενιών του ελληνικού μπάσκετ και συνδυάζετε το «θέλω» με το «μπορώ».

Βρισκόμαστε ψυχικά στο πλευρό σας και μοιραζόμαστε μαζί σας την αγωνία για διάκριση. Ξέρουμε πόσο σημαντική είναι η υποχρέωση όταν φοράς το εθνόσημο και πόσο δύσκολος είναι ο ανταγωνισμός σε διεθνές επίπεδο.

Όλοι μαζί θα φωνάξουμε «Ελλάς» πριν από τα τζάμπολ, όλοι μαζί επιδιώκουμε το καλύτερο για την πατρίδα μας.

Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ανδρών».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :