Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

ΤΟ... ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΜΠΕΪΛ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ!

Από κήλη δίσκου πάσχει ο Γκάρεθ Μπέιλ όπως αναφέρει στο σημερινό της φύλλο η "MARCA". Κίνδυνος να χρειαστεί επέμβαση και να μείνει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο Ουαλός ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης υποβλήθηκε σε εξετάσεις όταν αποκτήθηκε από την Τότεναμ. Σε αυτές διαπιστώθηκε το πρόβλημα που υπάρχει στη μέση του.

Φυσικά και το πρόβλημα αυτό δεν θα μπορούσε να... χαλάσει την μεταγραφή του στη «βασίλισσα» καθώς σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο μπορεί κανονικότατα να συμμετέχει στις προπονήσεις και τους αγώνες της ομάδας.

Ωστόσο, -όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα- δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να χρειαστεί εγχείρηση για να μπορέσει να αποκατασταθεί το πρόβλημα που έχει σε δύο σπόνδυλους.

Στην περίπτωση που υποβληθεί σε επέμβαση τότε θα χρειαστεί τουλάχιστον τέσσερις μήνες αποθεραπεία...

Πρόκειται για τη δεύτερη φορά που παρουσιάζεται τέτοιο πρόβλημα στην ομάδα της Μαδρίτης. Την αγωνιστική περίοδο 2010-11 ο Ιγκουαϊν είχε υποβληθεί σε αντίστοιχη χειρουργική επέμβαση, όπως μας θυμίζει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :