Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

ΣΟΚ ΜΕ ΝΤΕΡΙΚ ΡΟΟΥΖ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΣ! *ΒΙΝΤΕΟ*

Ατυχίας συνέχεια για τον Ντέρικ Ρόουζ των Μπουλς, ο οποίος διεγνώσθη με ρήξη έσω μηνίσκου στο δεξί γόνατό του και τέθηκε εκτός για τουλάχιστον ενάμιση μήνα.

Στη μόλις 10η συμμετοχή του έπειτα από απουσία μίας ολόκληρης αγωνιστικής περιόδου λόγω ρήξης πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατό του (28/4/12), ο 25χρονος γκαρντ (15,9π., 3,2ρ., 4,3ασ., 0,5κλ., 3,4λ.) αποχώρησε τραυματίας απ' το παρκέ απέναντι στους Τρέιλ Μπλέιζερς (98-95 στις 22/1) και στη συνέχεια με πατερίτσες απ' το Moda Center (πρώην Rose Garden) του Πόρτλαντ και κατά την άφιξη της ομάδας στο Λος Άντζελες εν όψει Κλίπερς (24/11) υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία και ενώ κανείς δεν ήλπιζε σε ευχάριστα νέα. Λίγο αργότερα ήρθε κι η επιβεβαίωση...

Συνήθως ο εν λόγω τραυματισμός ορίζει αποχή απ' την αγωνιστική δράση για περίπου ενάμιση μήνα, αλλά οι Μπουλς θα γνωρίζουν περισσότερα μετά την προσεχή χειρουργική επέμβασή του, αφού, συν τοις άλλοις, το Νο.1 του 2008 φανέρωσε και πέρυσι τη διάθεσή του να μην επισπεύσει τίποτα, πόσω μάλλον έχοντας τραυματιστεί σοβαρά εκ νέου.

Προ ημερών η ομάδα του Σικάγο έχασε για 2-3 εβδομάδες και τον Τζίμι Μπάτλερ (11,2π., 4,8ρ., 1,7ασ., 1,8κλ., 1,3λ.) με χτυπημένο το μεγάλο δάχτυλο του δεξιού ποδιού του.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :